ΕΛΛΑΔΑ

Από αγνώστους

Τηλεφωνήματα για βόμβα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Με τηλεφωνήματά τους σε δύο ιστοσελίδες, άγνωστοι προειδοποίησαν απόψε πως έχουν τοποθετηθεί δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί στο ξενοδοχείο Royal Olympic στους Στύλους Ολυμπίου Διός.

Στο ξενοδοχείο ήταν προγραμματισμένη για τις 20:00 κομματική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Τα τηλεφωνήματα έγιναν στο zougla.gr και στην ιστοσελίδα της Ελευθεροτυπίας, περίπου στις 19:45 και οι άγνωστοι είπαν ότι οι μηχανισμοί επρόκειτο να εκραγούν σε 45 λεπτά, δηλαδή στις 20:30.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Γιατί, είναι τόσο απαραίτητος ο συντονιστής; Φοβάστε να το δημοσιεύσετε μήπως το δουν τα πρακτορικά της CIA που ελέγχουν το παγκόσμιο δίκτυο; Ε, ας το δουν. Και τι έγινε; Τι είχαμε, τι χάσαμε. Δεν έγινε και τίποτα άλλωστε. Δεν είμαι δα και δημόσιο πρόσωπο για να με φοβούνται. Πολίτης είμαι.

  2. Όσους τρέμουν θέλουν να τους βάλουν στη φυλακή και να τους απαγορεύσουν και τις εκδηλώσεις τους. Γιατί τόσο κυνήγι και φυλακίσεις για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όχι για τους τσαρλατάνους που κυβερνάνε εδώ και 100 χρόνια αυτό τον τόπο; Τόσο πολύ τους φοβούνται κάποιοι; Αλλά βέβαια, οι πράκτορες της Αμερικής και της Αγγλίας που ελέγχουν κυβερνήσεις, δε θέλουν η Ελλάδα να ανακάμψει ποτέ. Θέλουν να την ελέγχουν ώστε να μπορέσουν κάποια στιγμή και να την πουλήσουν, ή να τη μετατρέψουν σε Αφρική. Προσέξτε λοιπόν όλοι που θα δώσετε την ψήφο σας. Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα σώσει την Ελλάδα. Όλοι οι άλλοι είναι οι πράκτορες των ξένων μυστικών υπηρεσιών που θέλουν να πουλήσουν το κράτος. Εάν θέλετε πραγματικά να ανακάμψει η Ελλάδα μην ακούτε το Σαμαρά ή τη Μέρκελ που μίλησαν σήμερα. Μόνο αυτούς που διώκονται να ακούτε. Γι’ αυτό τους διώκουν και τους λένε φασίστες, επειδή θέλουν να ωφελήσουν τον τόπο. Ενώ όλοι οι άλλοι τι σας προσέφεραν έως σήμερα; Μόνον φτώχεια, ανεργία και περιφρόνηση. Σας έχουν γραμμένους. Γράψτε τους και εσείς λοιπόν ψηφίζοντας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αλλιώς ας ετοιμαστούμε όλοι να γίνουμε Αφρική ή να εγκαταλείψουμε τη χώρα όπου ζούμε για να τη χαίρονται οι ξένοι, Αμερικάνοι, Άγγλοι, Κινέζοι κ.ά., εκτός από εμάς τους ίδιους. Φασίστες είναι αυτοί που μας κυβερνάνε εδώ και τόσα χρόνια, τα 2 μεγάλα κόμματα, όχι η Χρυσή Αυγή. Καλό σας βράδυ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.