ΕΛΛΑΔΑ

Το πλοίο ναυάγησε δυτικά της Κρήτης

Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις αγνοούμενους του «Ag-Marina»

'Ακαρπες παραμένουν μέχρι τώρα, οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, 30 ναυτικά μίλια δυτικά της Παλαιοχώρας Κρήτης σε διεθνή ύδατα, για τον εντοπισμό των τριών μελών του πληρώματος του φορτηγού πλοίου «Ag-Marina» με σημαία Τόνγκο, που βυθίστηκε τα ξημερώματα λόγω εισροής υδάτων, η οποία προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Αγνοούμενοι είναι ο καπετάνιος του πλοίου, ο μηχανοδηγός και ο ηλεκτρολόγος. Στο πλοίο επέβαιναν άλλα τέσσερα άτομα, μέλη του πληρώματος, που διασώθηκαν από παραπλέον φορτηγό πλοίο και μεταφέρθηκαν με πλωτό σκάφος του λιμενικού στα Χανιά και από εκεί, στο νοσοκομείο της πόλης για προληπτικές εξετάσεις. Πρόκειται για τον υποπλοίαρχο, τον Α΄μηχανικό, τον ναύκληρο και ένα μάγειρα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι διασωθέντες, το πλοίο ήταν φορτωμένο με 6 φορτηγά οχήματα που μετέφεραν τσιγάρα και είχε αναχωρήσει από το Μαυροβούνιο, με προορισμό το λιμάνι της Οδησσού στη Μαύρη Θάλασσα. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, αν το πλοίο είχε και κάποιο ενδιάμεσο σταθμό στο δρομολόγιό του.

Στις έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου, συμμετέχουν παραπλέοντα πλοία, ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος της Frontex.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.