ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοίγει αύριο το βιβλίο προσφορών

Από 0,30 έως 0,33 ευρώ το εύρος τιμών των μετοχών της Eurobank

Αισιοδοξία ότι το σύνολο της αύξησης κεφαλαίου της τράπεζας ύψους 2,86 δισ. ευρώ θα καλυφθεί από ιδιώτες.

Mεταξύ 0,30 και 0,33 ευρώ καθόρισε το Δ.Σ. της Eurobank το εύρος τιμής για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας. Υπενθυμίζεται ότι αύριο ανοίγει το βιβλίο προσφορών ενώ η διαδικασία θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Τρίτης 29 Απριλίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Euroban:

«Σε συνέχεια της από 17 Απριλίου 2014 ανακοίνωσης της Τράπεζας Eurobank Ergasias σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της για την άντληση 2.864.000.000,10 Ευρώ μέσω

(i) δημόσιας προσφοράς μέχρι και 954.666.667 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών στο κοινό στην Ελλάδα και

(ii) ιδιωτικής τοποθέτησης τουλάχιστον 8.592.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών σε επενδυτές εκτός Ελλάδος,

η Eurobank και η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ, η τελευταία υπό την ιδιότητα του κυρίου αναδόχου της Δημόσιας Προσφοράς, με την παρούσα ανακοινώνουν ότι το εύρος τιμών για τον καθορισμό της τιμής διάθεσης των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προσφέρονται στη Συνδυασμένη Προσφορά ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Eurobank μεταξύ 0,30 και 0,33 Ευρώ ανά μετοχή κατόπιν διαβούλευσης με τους γενικούς συντονιστές της Διεθνούς Προσφοράς και τον κύριο ανάδοχο της Δημόσιας Προσφοράς.

Το κατώτατο όριο του Εύρους, δηλαδή 0,30 Ευρώ, ισούται με την ονομαστική αξία των υφιστάμενων κοινών ονομαστικών μετοχών της Eurobank και την ελάχιστη τιμή διάθεσης που όρισε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.