Neo

«Χλωμή» η Ανάσταση…

Καμία περίπτωση να τελειώσει το μνημόνιο, έστω και αν ονομαστεί κάπως αλλιώς, δεν βλέπει η πρώην υπουργός Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη, που προβλέπει νέα μέτρα στον βαθμό που δεν θα αλλάξει η ασκούμενη πολιτική.

«Τη βλέπω χλωμή την Ανάσταση, αλλά ελπίζω στην ψήφο του λαού», λέει, εναποθέτοντας τώρα τις ελπίδες της σε ένα ηχηρό μήνυμα προς τους πιστωτές ότι δεν πάει άλλο και πως «αυτό το φάρμακο εξακολουθεί να σκοτώνει μία μεγάλη μερίδα της κοινωνίας».

Θυμίζοντας πως ακόμα και η Κομισιόν ή το ΔΝΤ έχουν αποδεχθεί ότι το μείγμα της πολιτικής είναι λανθασμένο, ασκώντας κριτική ακόμα και στην ΕΚΤ για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα, η κ.Κατσέλη, βρίσκει ευθύνες και στην ελληνική κυβέρνηση. «Δεν έκανε δύο – τρία βασικά πράγματα», είπε, θυμίζοντας πως ακόμα και σήμερα δεν έχουμε ευρύτατη ομάδα διαπραγμάτευσης των όρων επίλυσης της κρίσης, κάτι που διαχειρίζεται μόνο ο υπουργός Οικονομικών. «Έπρεπε επίσης να τεθεί εξ’ αρχής το θέμα αναδιάρθρωσης του χρέους», λέει εκ των υστέρων, σημειώνοντας και εκείνη τώρα, μετά τον Κρίτωνα Αρσένη, πως με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου δεν έχει επαφή.

Έχει πολύ καιρό να του μιλήσει, λέει, αλλά φαντάζεται πως κάποια πράγματα θα τα βλέπει και ο ίδιος…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. papasmiris 13:46 24/04/2014

    Αφού τον κατέστρεψες με το ηλίθιο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,έκοψες ρόδα μυροδάτα για ΣΥΡΙΖΑ μεριά.Οπως λέει και η παροιμία,μάθαν πως γαμ….στε,πλακώσαν και οι γύφτοι.Την πάτησες όμως,γιατί το συνονθύλευμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να δει εξουσία.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.