ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην αντεπίθεση η Κουμουνδούρου

«Δίνει» υποστηρικτές του DEB από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ

Αφότου ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να μετατρέψει σε κεντρικό θέμα της προεκλογικής αντιπαράθεσης τα προβλήματα και τις ευαίσθητες ισορροπίες στη μειονότητα της Θράκης, πλέον απαντά με το ίδιο νόμισμα στην ΝΔ υποδεικνύοντας, μέσω άτυπης ενημέρωσης, υποστηρικτές από τη Συγγρού και το ΠΑΣΟΚ του μειονοτικού κόμματος DEB, που είχαν παραστεί στην επίσκεψη του ηγέτη των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής με τη ΝΔ, Χασάν Χασάν επισκέφτηκε το μειονοτικό κόμμα DEB και ευχήθηκε επιτυχίες, ενώ παραθέτει το σχετικό link ως «αποδεικτικό».

Εξηγήσεις για τον Κουρτ

Παράλληλα, η Κουμουνδούρου υπογραμμίζει ότι η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη «είχε βγάλει ανακοίνωση με αφορμή την επίσκεψη Ντεβλέτ Μπαχτσελί και έκανε λόγο για προσπάθεια πυροδότησης κλίματος δημιουργώντας έτσι προβλήματα στην ειρηνική συμβίωση των κατοίκων της Θράκης», ενώ επισήμανε πως «υπό αυτή την έννοια και μετά τη γνωστοποίηση των δηλώσεων του Αχμέτ Κουρτ ζητήθηκε η παραίτηση του, κάτι που ο ίδιος έπραξε και παραιτήθηκε από το περιφερειακό ψηφοδέλτιο».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ «δίνει» τους πρώην βουλευτές και πολιτευτές από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που παρέστησαν στην επίσκεψη Μπαχτσελί.
«Δεν μπορεί να αποκρύπτεται από τα ΜΜΕ ότι σε αυτή την παρουσία του Μπαχτσελί παρέστησαν βουλευτές, πολιτευτές και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όπως οι Φαίκογλου Αχμέτ και Μάντατζη Τσετίν του ΠΑΣΟΚ, οι πολιτευτές, της ΝΔ, Αδνάν Πετσενίκ και Μεχμέτ Εμίνογλου και του ΠΑΣΟΚ, Μπαράν Μπουρχάν».

Το link που παραθέτει η Κουμουνδούρου για τα άνωθεν είναι το εξής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.