ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητείται ο 28χρονος οδηγός

Νεκρή 28χρονη από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Κυπαρισσίας

Νεκρή ανασύρθηκε το μεσημέρι μια 28χρονη από ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που είχε πέσει στο λιμάνι της Κυπαρισσίας. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν στη θέση του συνοδηγού η άτυχη γυναίκα και στη θέση του οδηγού ο 28χρονος ιδιοκτήτης του, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, στις 3.30 μετά το μεσημέρι, το αστυνομικό τμήμα Κυπαρισσίας, στο οποίο προσέφυγε η μητέρα του 28χρονου οδηγού που τον αναζητούσε, ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Κυπαρισσίας, ζητώντας να εξεταστεί το ενδεχόμενο πιθανής πτώσης του αυτοκινήτου στο λιμάνι της πόλης.

Άνδρες του Λιμενικού πήγαν στο λιμάνι όπου βρήκαν τις μπότες της γυναίκας στο μόλο, που αναγνωρίστηκαν από συγγενικό της πρόσωπο, καθώς και το αποτύπωμα των ελαστικών του αυτοκινήτου. Κατόπιν αυτού κλήθηκαν ιδιώτες δύτες, οι οποίοι βούτηξαν στο λιμάνι και βρήκαν στον πυθμένα της θάλασσας το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο του 28χρονου από τη Ζαχάρω Ηλείας, και στη θέση του συνοδηγού νεκρή την 28χρονη γυναίκα από τη Βουνάδα Κυπαρισσίας, ενώ το τζάμι στην πόρτα του συνοδηγού είναι σπασμένο.

Ακολούθως, συνεχίστηκε η αναζήτηση του 28χρονου μέχρι που έπεσε το σκοτάδι, χωρίς όμως να εντοπιστεί κανένα ίχνος.

Η σορός της 28χρονης ανασύρθηκε και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και αργότερα απόψε θα διακομιστεί για νεκροψία - νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.