ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και καυγάς με Κεγκέρογλου

Νέο ρατσιστικό παραλήρημα Παναγιώταρου

Κατά τη συνεδρίαση της κοινής επιτροπής Κοινωνικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, σημειώθηκε νέο επεισόδιο με αντεγκλήσεις μεταξύ του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου και του βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου.

Αφορμή ήταν η επίσκεψη του γενικού διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας Γκι Ράιντερ για τον οποίο ο κ. Παναγιώταρος είπε, ότι διασχίζει την Αθήνα με λιμουζίνες σε κλειστούς δρόμους.

Σε ένα νέο ρατσιστικό παραλήρημα υποστήριξε, επίσης, ότι αν ο κ. Ράιντερ θέλει να δει πώς κατάντησαν την χώρα, θα πρέπει να περπατήσει στους δρόμους με τα κλειστά μαγαζιά και να δει πως ακόμα και το κοινωνικό μέρισμα το παίρνουν κάποιοι μετανάστες και λίγες μόνο ομάδες Ελλήνων πολιτών.

«Λέτε ψέματα. Μαζί μου κυκλοφορεί ο κ. Ράιντερ με ένα Polo ΙΧ δεκαετίας. Μιλάει κάποιος που μισεί τους μετανάστες αλλά την ίδια ώρα πουλάει εμπορεύματα για το πρόγραμμα μεταναστών. Λέει ψέματα», απάντησε ο υφυπουργός Εργασίας.

«Νόμιμες εμπορικές δραστηριότητες είχα σε αντίθεση με το δικό σας κόμμα που ελέγχεται για παράνομες δραστηριότητες αρκετών εκατομμυρίων ευρώ», ισχυρίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και πρόσθεσε «σας ενοχλούν οι νόμιμες επιχειρήσεις. Έχετε βάλει 6 μήνες να μας ελέγχουν και δεν βρήκατε τίποτα», όπως είπε.

Άφησε επίσης υπαινιγμούς για ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτη που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Β. Κεγκέρογλου («να δούμε αν είναι νόμιμο», είπε), αλλά και για ένα παράνομο νταμάρι στην περιοχή.

Αιτία της νέας αντιπαράθεσης ήταν η παλαιότερη αποκάλυψη του Β. Κεγκέρογλου ότι ο Ηλ. Παναγιώταρος έδινε προϊόντα στους Γιατρούς του Κόσμου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.