Neo

Πειραιώτικη... αγωνία για τη ΔΗΜΑΡ

Το matrix24.gr σας είχε εγκαίρως ενημερώσει για τη διχοστασία που επικρατεί στη ΔΗΜΑΡ Πειραιά αναφορικά με την στήριξη ή μη του υποψηφίου δημάρχου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα.

Η τοπική οργάνωση έχει πάρει απόφαση για στήριξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να δημιουργηθεί ένα προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην «ολυμπιακή» υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη. Ωστόσο, η Αγίου Κωνσταντίνου και προσωπικά ο Φώτης Κουβέλης δεν θέλουν να αποστούν της κεντρικής γραμμής του κόμματος, η οποία προβλέπει ότι η ΔΗΜΑΡ, σε μεγάλους δήμους και περιφέρειες δεν στηρίζει υποψηφίους άλλων κομμάτων.

Έτσι, χθες, η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος εκλήθη να πάρει τις τελικές αποφάσεις. Η πρώτη απόφαση λέει ότι η ΔΗΜΑΡ θα προσπαθήσει να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο, στις ελάχιστες ημέρες που απομένουν ως την κατάθεση των συνδυασμών. Αν δεν το καταφέρει, τότε δε θα κατεβάσει κανέναν και οι ψηφοφόροι της στο λιμάνι θα πρέπει να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Ωστόσο, η Αγίου Κωνσταντίνου δε θα τους καλέσει επισήμως στην «κατά συνείδηση» επιλογή -θα προτιμήσει τη σιωπή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.