Neo

Συνεχίζεται η κόντρα Λάκη - Θεοδωράκη...

Καλά κρατεί η κόντρα μεταξύ Λάκη Λαζόπουλου και Σταύρου Θεοδωράκη, με τα δηλητηριώδη βέλη να εκσφενδονίζονται εκατέρωθεν και συνεχώς...

Με απαξιωτικό τρόπο απάντησε για παράδειγμα στον γνωστό παρουσιαστή ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης, στο άκουσμα όσων είχε δηλώσει περί «βρώμικου ποταμιού». Ειδικότερα, μετά από όσα έχει πει από την σατυρική του εκπομπή περί Ποταμιού που «πηγάζει από το ΠΑΣΟΚ και εκβάλει στη ΝΔ», ο κ. Λαζόπουλος επανήλθε, τονίζοντας σε συνέντευξή του ότι όντας από τη Λάρισα, μεγάλωσε στον Πηνειό, δίπλα σε ποτάμι και πως όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες, βουτάει. «Όταν όμως είναι βρόμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν», είπε με νόημα ο παρουσιαστής, σημειώνοντας για το Ποτάμι ότι «προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής», εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για το ότι τα «μέσα της διαπλοκής» αγκάλιασαν με ...υστερία τον Σταύρο Θεοδωράκη.
«Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με τον Λάκη Λαζόπουλο», ήταν η λακωνική, όσο και απαξιωτική απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη, συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Θράκη. Αν πάντως, το ιδιότυπο μπρα-ντε-φερ συνεχιστεί, το βλέπω δύσκολο να ...μην ασχολείται για πολύ ακόμα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.