ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία του ΠΑΣΟΚ

«Βρήκε» στον ΣΥΡΙΖΑ τον... «συνταγματολόγο της Χρυσής Αυγής»

Νέα επίθεση στην Κουμουνδούρου εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την τοποθέτηση του Ηλία Νικολόπουλου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή την φορά, η Χαριλάου Τρικούπη καταφέρεται κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την ακριβώς την ημέρα παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ότι επέλεξε για να συμμετέχει σε αυτό, τον «συνταγματολόγο της Χρυσής Αυγής», όπως χαρακτηρίζει τον κ.Νικολόπουλο.

 Σε ανακοίνωση του κόμματος, υποστηρίζεται ότι ο κ.Νικολόπουλος έχει παρέμβει τηλεφωνιά σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις σε δημοσιογραφικές εκπομπές για να υποστηρίξει τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής, ενώ σημειώνεται ότι οι «απόψεις» του προκαλούν χαμόγελα ικανοποίησης στα στελέχη της ΧΑ. «Η συγκρότηση των ψηφοδελτίων κάθε κόμματος είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη», αναφέρει η «πράσινη» ανακοίνωση, ρωτώντας με νόημα «ποια άποψη και ποια κοινωνική συμπεριφορά δεν χωρά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ;».

 Για των λόγων της το αληθές, μάλιστα, η Χαριλάου Τρικούπη, παραθέτει σχετικά βίντεο.

 Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής :

 Πέρα από κάθε όριο πολιτικής λογικής η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει για το ευρωψηφοδέλτιο του τον "συνταγματολόγο" της Χρυσής Αυγής Ηλία Νικολόπουλο. Σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις ο Ηλίας Νικολόπουλος έχει παρέμβει τηλεφωνικά σε δημοσιογραφικές εκπομπές -πλυντήρια του νεοναζιστικού μορφώματος για να υποστηρίξει, δήθεν νομικά, όλα τα επιχειρήματα της (16/01 στην εκπομπή του κ.Τράγκα, 16/3 στο Kontra Channel και 20/3 στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη).

 Οι τοποθετήσεις του κ.Νικολόπουλου είναι δημόσιες και επαναλαμβανόμενες. Δεν είναι προϊόν υποκλοπής και δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση. Κινούνται στο περιθώριο της συνταγματικής θεωρίας και αξιοποιούνται προπαγανδιστικά από τη Χρυσή Αυγή. Οι "απόψεις" του προκαλούν χαμόγελα ικανοποίησης στα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει στρατηγικά να συγκροτήσει πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο από προσωπικότητες  που απευθύνονται σε διάφορες ομάδες του πληθυσμού επενδύοντας σε συμβολισμούς και ικανοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερους.

 Η συγκρότηση των ψηφοδελτίων κάθε κόμματος είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη.

 Το εκλογικό σώμα έχει το δικαίωμα να γνωρίζει ποιον ακριβώς συμβολισμό εμπεριέχει η επιλογή του κ. Νικολόπουλου.

 Εμείς θα μείνουμε με την απορία: Ποια άποψη και ποια κοινωνική συμπεριφορά δεν χωρά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ;

 Δείτε τις παρεμβάσεις του Νικολόπουλου και πως σχολιάζονται από τη Χρυσή Αυγή

Ελευθερος Σκοπευτής - Κανάλι "Ε"  (16/01): http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3p_gnoW21kw
Αντι -ρήσεις - Kontra Channel (16/3): http://www.youtube.com/watch?v=uTy3rU0I-YI

 Εναλλακτικό Δελτίο - Κανάλι ART (20/3):

 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=trpKqAQIV6w

Ιστοσελίδα Χρυσής Αυγής 1. http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-bouleutes-ths-chrushs-aughs-sto-enallaktiko-deltio-tou-art-binteo
2. http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kukloforei-h-ethnikh-efhmerida-empros-fullo-no-39Ιστοσελίδα Κοινωνικός Εθνικισμός (Χρυσή Αυγή) http://koinonikosethnikismos.wordpress.com/2014/04/26/%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF/

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.