ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την στήριξη Μώραλη στον Πειραιά

«Αδειάζει» Οικονόμου η ΔΗΜΑΡ

Σε δημόσιο άδειασμα και αποδοκιμασία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, Βασίλη Οικονόμου προχώρησε η Αγίου Κωνσταντίνου, μετά την πρωτοβουλία του βουλευτή να δηλώσει ότι στηρίζει τον Γιάννη Μώραλη για τον δήμο Πειραιά.

 

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Νωρίτερα, σήμερα, ο κ. Οικονόμου είχε προκαλέσει τη δυσφορία του Φώτη Κουβέλη, αφού με ραδιοφωνική του συνέντευξη κάλεσε... «όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του Πειραιά να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη στον δεύτερο γύρο των εκλογών». «Νομίζω ότι το όραμα του Γιάννη Μώραλη για τον Πειραιά της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης θα επιβεβαιωθεί και την ερχόμενη Κυριακή», συνέχισε ο Βασίλης Οικονόμου.

 Παρέμβαση Παπαθανασίου

Η πρωτοβουλία του Βασίλη Οικονόμου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Αγίου Κωνσταντίνου, με τον υπεύθυνο Πολιτικού Σχεδιασμού, Σάκη Παπαθανασίου να ξεκαθαρίζει ότι «οι δηλώσεις του Βασίλη Οικονόμου είναι προσωπικές και δεν εκπροσωπούν τη Δημοκρατική Αριστερά. «Η ΔΗΜΑΡ δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη δεξιά ατζέντα του κ. Μιχαλολιάκου, ούτε με τις "αυτοδιοικητικές" εκφράσεις του εφοπλιστικού κεφαλαίου. Δημιουργεί προβληματισμό η διαρκής προσπάθεια του κ. Οικονόμου να εμφανιστεί υποστηρικτής ενός ψηφοδελτίου, σε δήμο μάλιστα που είναι εκτός της εκλογικής του περιφέρειας. Πολύ περισσότερο όταν αυτό γίνεται πριν από τις Ευρωεκλογές», επισήμανε ο Σάκης Παπαθανασίου.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.