Neo

Απάντηση Σαχινίδη στον ...Γιούνκερ

Τη δική του απάντηση έδωσε ο βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, στα περί ... «χριστιανοδημοκρατικής κυβέρνησης» του Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

Με τον υποψήφιο που στηρίζει το ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν να δηλώνει ότι οι Χριστιανοδημοκράτες υποστηρίζουν τη σταθερότητα, την ανάπτυξη και τις νέες θέσεις εργασίας, ότι αν τα υψηλότερα χρέη έφερναν καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα, τότε η Γαλλία θα ήταν σε καλή κατάσταση και η Γερμανία σε κακή και κυρίως πως «ακόμη και η Ελλάδα πηγαίνει καλύτερα με χριστιανοδημοκρατική κυβέρνηση», ο κ.Σαχινίδης, ένοιωσε την ανάγκη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Και το έκανε μέσω των social media, ώστε να φτάσει στα ...αφτιά του, κυρίως όμως, ώστε να θυμίσει στο εσωτερικό της χώρας μας ότι «η κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν είναι Χριστιανοδημοκρατών, αλλά συνεργασίας στην οποία μετέχουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ». Ο ίδιος μάλιστα αναρωτήθηκε αν οι εκλογές προκαλούν ...αμνησία, οπότε και θα μπορούσε να απαντηθεί το δεύτερο ερώτημά του, αν «ξέχασε ο Γιούνκερ το “the game is over” για το 16% έλλειμμα της ΝΔ το 2009»...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.