ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Δεν μου ζητήθηκαν δικαιολογητικά από το δήμο»

«Φταίει ο κακός (τους) ο καιρός» υποστήριξε ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ

Ολοκληρώθηκε η απολογία του πρώτου κατηγορουμένου, ελληνικής καταγωγής για την υπόθεση του μοιραίου λούνα παρκ.

Ο κατηγορούμενος προσκόμισε στην ανακρίτρια δικαιολογητικά για τη λειτουργία του λούνα παρκ και του παιχνιδιού, τα οποία όπως είπε δεν τα προσκόμισε στο δήμο γιατί δεν του ζητήθηκαν!

«Ότι συνέβη ήταν αποτέλεσμα ενός έντονου καιρικού φαινομένου» επεσήμανε ο κατηγορούμενος.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε μισθώσει με κανονικό συμβόλαιο τον χώρο, είπε ότι ο δήμος είχε πλήρη γνώση για το τι θα λειτουργούσε εκεί αλλά δεν είχε καταθέσει τα δικαιολογητικά γιατί είχαν μια προσωρινή συμφωνία. Είπε επίσης ότι είχε πάρει πιστοποίηση για τα παιχνίδια μέχρι το Νοέμβριο του 2013, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί δεν είχε βάλει προστατευτικά κιγκλιδώματα απάντησε ότι του το απαγόρευε το μισθωτήριο. «Δεν είχα το δικαίωμα να κάνω την παραμικρή επιπλέον εργασία», είπε χαρακτηριστικά.

Το επίμαχο παιχνίδι όπως ανέφερε ήταν καινούργιο και είχαν καλέσει την ελεγκτική εταιρία να πραγματοποιήσει τον έλεγχο των μηχανημάτων. Ωστόσο η ελεγκτική εταιρεία κατέρριψε τα όσα ισχυρίστηκε ο ιδιοκτήτης, καθώς όπως ανέφεραν εκπρόσωποί της: «ουδέποτε λάβαμε σχετικό αίτημα από την ιδιοκτησία του λούνα παρκ».

Αυτή την ώρα, ενώπιον της ανακρίτριας απολογείται ο Ιταλός διαχειριστής των παιχνιδιών του λούνα παρκ, ενώ θα ακολουθήσουν οι απολογίες των δύο υπαλλήλων, υπηκόων Μπαγκλαντές, που επίσης είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι με προσφυγή τους χαρακτηρίζουν άκυρο το κατηγορητήριο με το οποίο αναβαθμίστηκε η πλημμεληματική κατηγορία σε κακούργημα από την ανακρίτρια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.