ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ναι υπό όρους στην παραμονή Κουβέλη στην προεδρία της ΔΗΜΑΡ

Διάλογο με «Ελιά» και «Ποτάμι» θέλει ο Σπύρος Λυκούδης

Η ΔΗΜΑΡ κατέρρευσε γιατί όλο το τελευταίο διάστημα ακολούθησε αποτυχημένες πολιτικές, δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς και πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Σπύρος Λυκούδης.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Λυκούδης κάλεσε σε πλήρη αναπροσανατολισμό του κόμματος με κατεύθυνση την ανασύνταξη «του μεγάλου χώρου της δημοκρατικής παράταξης, της Κεντροαριστεράς», ενώ σημείωσε ότι ο Φώτης Κουβέλης μπορεί να παραμείνει πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αρκεί να ηγηθεί αυτής της αλλαγής πολιτικής.

Δεν απέρριψε παράλληλα μια μελλοντική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά την ανασυγκρότηση του χώρου της «μεγάλης Κεντροαριστεράς».

«Η ίδια η ζωή δείχνει άλλο δρόμο σε σχέση με αυτόν που ακολουθούσε ως χτες η ΔΗΜΑΡ», πρόσθεσε ο κ. Λυκούδης, ο οποίος τοποθετήθηκε σαφώς υπέρ του διαλόγου με την «Ελιά» και το «Ποτάμι».

«Η πολιτική που ακολουθήσαμε μας έφερε στο πάτωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να προσπαθήσει να συμβάλει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή τον Μάρτιο του 2015.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.