Β‘ ΓΥΡΟΣ/ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Στην Κηφισιά

Επίθεση χρυσαυγιτών σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Κηφισιά

Επίθεση χρυσαυγιτών έξω από εκλογικό της τμήμα στην Κηφισιά, κατήγγειλε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τέσσερα μέλη του κόμματος δέχτηκαν επίθεση περίπου 20 Χρυσαυγιτών σε εκλογικό τμήμα της Κηφισιάς, ενώ η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν καθυστερημένη, παρόλο που ήταν παρούσα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

«Καταγγέλλουμε την άγρια επίθεση, με προπηλακισμούς και ξύλο, που δέχθηκαν στις 5.30 μμ, τέσσερεις εκλογικοί επόπτες και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από εικοσαμελή ομάδα της Χρυσής Αυγής, έξω από το εκλογικό τμήμα, στο 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς.

Πρόκειται για προαποφασισμένη επίθεση, που οργανώθηκε από το φασιστικό μαντρόσκυλο του πολιτικού συστήματος και συνοδεύτηκε από την ουσιαστική απραξία της αστυνομίας. Οι προκλήσεις εκδηλώθηκαν, μπροστά στα μάτια της αστυνομίας, που δεν έκανε τίποτε για να τις εμποδίσει, μέσα στο εκλογικό τμήμα, όταν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βγαίνοντας από τις αίθουσες όπου επόπτευσαν την εκλογική διαδικασία, συνάντησαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Έξω από το κτήριο, τους περίμενε μια ομάδα είκοσι ατόμων της Χρυσής Αυγής που τους επιτέθηκε με άγριο ξύλο. Η αστυνομία εμφανίστηκε αρκετά λεπτά αργότερα.

Καταγγέλλουμε τη φασιστική Χρυσή Αυγή, που βιάζεται να βγάλει την εκλογική προβιά της νομιμότητας και να εμφανίσει πάλι, το πραγματικό της πρόσωπο. Φοβούνται τη λαϊκή οργάνωση και πάλη και επιστρατεύουν τα τάγματα εφόδου.

Καταγγέλλουμε τη στάση της κυβέρνησης που τους τρέφει, τη στάση ανοχής της αστυνομίας απέναντι στο φασιστικό εσμό.

Απαιτούμε να τιμωρηθούν άμεσα οι υπεύθυνοι.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!»

Γραφείο Τύπου ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Αποδοκιμασία σε Στουρνάρα

Νωρίτερα, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποδοκίμασαν έντονα τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα (Video) κατά την προσέλευσή του σε εκλογικό τμήμα στο Κουκάκι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.