ΕΛΛΑΔΑ

Στο Παιδικό Μουσείο

«Φτιάχνω το πιο νόστιμο και θρεπτικό πρωινό»

Το Σωματείο «Ελληνικό Παιδικό Μουσείο» και τα μπισκότα «Παπαδοπούλου» συνεχίζουν την μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία τους υλοποιώντας για δεύτερη φορά το εκπαιδευτικό αφιέρωμα «Φτιάχνω το πιο νόστιμο και θρεπτικό πρωινό» με στόχο την ανάδειξη της αδιαμφισβήτητης αξίας του πρωινού και της ισορροπημένης διατροφής.

 

Το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Μαΐου και ώρες 10.00 – 15.00, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις αισθήσεις τους, να καλλιεργήσουν το ομαδικό τους πνεύμα και να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από μία σειρά προγραμμάτων:

1. «Τα πιο νόστιμα μπισκότα» στο έκθεμα «Κουζίνα, ανακαλύπτω τον κόσμο του μπισκότου»

2. «Φτιάχνω το δικό μου πρωινό» στο έκθεμα «Η Αγορά»

3. «Ανακαλύπτω την ιστορία των μπισκότων Παπαδοπούλου» στο έκθεμα «Σοφίτα»

4. «Το ντόμινο της ισορροπημένης διατροφής στο έκθεμα «Γεια σου Πυθαγόρα!»

5. «Η τέχνη της αρτοποιΐας» στο Εργαστήρι.

Συγκεκριμένα, παιδιά ηλικίας 3-12 χρονών θα πειραματιστούν με αγνές πρώτες ύλες, θα παρασκευάσουν τα δικά τους μπισκότα και ψωμί, θα ενημερωθούν για την πυραμίδα της διατροφής μέσα από το παιχνίδι, θα ανακαλύψουν τη σημασία του πρωινού γεύματος και της Μεσογειακής διατροφής και θα γνωρίσουν τη γλυκιά ιστορία των μπισκότων Παπαδοπούλου μέσα από ένα διαδραστικό παραμύθι. Σημειώνεται ότι η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. έχει αναπτύξει μόνιμη συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο χορηγώντας εδώ και 17 χρόνια το έκθεμα «Κουζίνα, ανακαλύπτω τον κόσμο του μπισκότου» με στόχο να προσφέρει ερεθίσματα και να κεντρίσει τη φαντασία και δημιουργικότητα των παιδιών.

Magnify Image

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.