ΚΟΣΜΟΣ

Μπαράκ Ομπάμα-Χίλαρι Κλίντον

Γεύμα με θέα τον...Λευκό Οίκο

Φουντώνουν εκ νέου τα σενάρια περί της πιθανής υποψηφιότητας της πρώην υπουργού Εξωτερικών για την Προεδρία των ΗΠΑ το 2016.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρέθεσε γεύμα την Πέμπτη στη Χίλαρι Κλίντον, όπως δήλωσε ένας ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο ο οποίος ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, «ο Πρόεδρος γευμάτισε ανεπίσημα και ιδιωτικά με την Κλίντον στο Λευκό Οίκο το απόγευμα» . Ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το περιεχόμενο της συνομιλίας μεταξύ των δύο πρώην αντιπάλων για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος το 2008.

Η φημολογία ανθεί για μια πιθανή προσπάθεια της Κλίντον να θέσει υποψηφιότητα διεκδικώντας εκ νέου το χρίσμα των Δημοκρατικών το 2016, όταν και αναμένεται να δημοσιεύσει και τα απομνημονεύματά της. Η 66χρονη Χίλαρι Κλίντον είναι σήμερα στην καλύτερη θέση από τους πιθανούς υποψηφίους των Δημοκρατικών, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ώστε να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προσεχείς προεδρικές εκλογές.

Η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας την περίοδο από το 2009 έως τις αρχές του 2013 , δεν έχει πάντως αποσαφηνίσει ακόμη τις προθέσεις της

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.