LIFESTYLE

Ο Αλέξης Κούγιας «καρφώνει» τη Σάσα Σταμάτη

Νέα κόντρα στη σόου μπιζ

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρώην σύζυγό του Εύη Βατίδου και τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Ο Αλέξης Κούγιας για πρώτη φορά αποκαλύπτει ότι το γεγονός ότι η Εύη Βατίδου μετά από 9 χρόνια γάμου αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, έφερε το ζευγάρι σε ρήξη.

Βλέποντάς το από απόσταση, τι έφταιξε και ο γάμος σας με την Εύη είχε αυτή την κατάληξη;

Η Εύη είναι ένα καλό κορίτσι. Την επηρέασαν κάποιοι, οι οποίοι ζήλευαν τον γάμο μας, ότι θα μπορούσε να γίνει κορυφαία παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Το πρόβλημα λοιπόν ήταν ότι μετά από επτά χρόνια γάμου, αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Και ήταν τόσο κακό αυτό;

Θα μπορούσαμε να μην έχουμε χωρίσει με την Εύη. Και ομολογώ ότι εγώ έφερα τη σχέση μας στα άκρα, γιατί είμαι τόσο «κολλημένο μυαλό» που θεώρησα ότι από τη στιγμή που μου είχε υποσχεθεί, στην αρχή της γνωριμίας μας, ότι δεν την ενδιαφέρει πια η δημοσιότητα, θα έπρεπε να το τηρήσει. Αν την είχα αφήσει να ασχοληθεί με την τηλεόραση για κάποιο διάστημα, με δεδομένο ότι δεν πέτυχε κιόλας, ίσως να της είχε περάσει και τώρα να ήμασταν μαζί.

Τι ποσοστό ευθύνης θεωρείτε ότι έχετε εσείς σε αυτόν τον χωρισμό;

Τουλάχιστον το μισό. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν μου είχε πει ότι θα ήθελε να κάνει οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι η σύζυγος και μητέρα των παιδιών μου θα μπορούσε να είναι παρουσιάστρια ενός πρωινού προγράμματος. Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς, ενώ είχε την ευκαιρία με εμένα να φάει μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να γνωρίσει τον Πατριάρχη, να συνομιλήσει με τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της χώρας, εκείνη ήθελε να κάνει εκπομπή με τον Δημήτρη Παπανώτα. Δεν μπορούσα να βλέπω το σπίτι μας να είναι γεμάτο πανελίστες και δεν σου κρύβω ότι κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να φερθώ στη Σάσα Σταμάτη όπως αξίζει στην αληθινή προσωπικότητά της, που είναι κατά την κρίση μου, μια πολύ επικίνδυνη προσωπικότητα.

Γιατί;

Γιατί από τη μία ξεσήκωνε την Εύη και της έλεγε ότι μπορεί να γίνει παρουσιάστρια αντάξια της Μενεγάκη και ότι εγώ τη σταματάω και από την άλλη μου έστελνε μηνύματα όπου μου έγραφε: «Συμφωνώ απόλυτα με τις αντιρρήσεις σας. Μακάρι να είχα και εγώ στη ζωή μου έναν σύζυγο σαν και εσάς».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.