ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η αγνή αγάπη ενός παιδιού

Ο 9χρονος που σώζει αδέσποτα με το χαρτζιλίκι του! (Photos)

Ο 9χρονος Ken κατάγεται από ένα φτωχό χωριό των Φιλιππίνων και από μικρός έδειξε μεγάλη αγάπη στα ζώα, ειδικά στα αδέσποτα.

Εδώ και 5 μήνες περίπου αφού τελείωνε με τις σχολικές υποχρεώσεις του έπαιρνε το σακίδιό του και έφευγε από το σπίτι για να γυρίσει αρκετές ώρες μετά. Κανείς δεν ήξερε τι έκανε και πού πήγαινε. Μέχρι που ο πατέρας του αποφάσισε να τον παρακολουθήσει. Με μεγάλη του έκπληξη είδε ότι ο μικρός του γιος σίτιζε διάφορα αδέσποτα και άρρωστα ζώα ενώ έπαιζε μαζί τους πολλές ώρες.

adespotaki1

Καθημερινά έκανε το ίδιο πράγμα δίνοντας όλο του το χαρτζιλίκι σε αυτό, ενώ δεν πήγαινε πουθενά αλλού με τους φίλους του, ούτε για παιχνίδι, ούτε βόλτα! Ο πατέρας του τότε αποφάσισε να τον βοηθήσει να δημιουργήσουν στο σπίτι ένα κέντρο αδέσποτων ζώων, τα οποία αρχικά φρόντιζαν με δικούς τους πόρους, ενώ στη συνέχεια πολλοί ξεκίνησαν δωρεές. «Το όνειρό του ήταν να βοηθήσει τα άρρωστα σκυλάκια που ζούσαν παραμελημένα στους δρόμους. Εμείς θα τον βοηθήσουμε να το κάνει. Αφιερώνει όλον τον ελεύθερο χρόνο του σε αυτά με σκοπό να τα φροντίσει και να τα γιατρέψει», λέει ο πατέρα του Ken με υπερηφάνεια.

adespotaki2

adespotaki3

adespotaki6

adespotaki7

Πηγή: perierga.gr.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.