ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απολογούνται Παναθηναϊκός -ΠΑΟΚ

Όλα ανοιχτά στα πλέι οφ!

Την Πέμπτη απολογούνται Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια και είναι πιθανό να έχουμε αφαίρεση βαθμών και αλλαγή στη βαθμολογία των πλέι οφ της Super League.

Την Πέμπτη οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ απολογούνται την Πέμπτη για τα επεισόδια σε τελικό και πλέι οφ και είναι πολύ πιθανό να έχουμε νέες αφαιρέσεις βαθμών (θυμίζουμε ότι ο Δικέφαλος έχει -3 λόγω των επεισοδίων στην Τούμπα στον Ολυμπιακό με τον ημιτελικό).

Το θέμα είναι από που θα αφαιρεθούν οι βαθμοί σε περίπτωση που τιμωρηθούν με τη συγκεκριμένη ποινή οι δύο σύλλογοι. Αξίζει να σημειωθεί πως πρέπει πρώτα οι αποφάσεις να τελεσιδικήσουν, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες, που σημαίνει ότι τα πλέι οφ της Super League δεν θα έχουν ολοκληρωθεί. Αυτό απλούστατα συμβαίνει πως η όποια αφαίρεση βαθμών επιβληθεί, θα ισχύσει στη βαθμολογία των πλέι οφ!

Άρα, η τωρινή βαθμολογία μετά τα αποψινά αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής είναι πολύ πιθανό να αλλάξει. Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός προηγείται με 7 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ είναι στην τρίτη θέση με 4, έχοντας όμως ήδη ένα -3.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.