ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για την Εθνική

Σάντος: Ταβάνι ο ουρανός

Σύνορο τον...ουρανό για τα όνειρα της Εθνικής ομάδας έβαλε ο Φερνάντο Σάντος μία ημέρα πριν από το φιλικό παιχνίδι με την Πορτογαλία.

Αναλυτικά τόνισε: «Τα προβλήματα της Πορτογαλίας είναι διαφορετικά από τις Ελλάδας. Οι Πορτογάλοι δεν θα έχουν τον Ρονάλντο, τον Πέπε και τον Κοεντράο. Είναι κρίμα που δεν θα παίξουν σε ένα ματς γιορτή. Εμείς θέλαμε να παίξουμε απέναντι στην καλύτερη δυνατή Πορτογαλία και είναι κρίμα που δεν θα γίνει αυτό. Είναι κρίμα και για τον κόσμο. Από την άλλη εμείς έχουμε άλλα προβλήματα. Έχουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν σταματήσει καιρό τις προπονήσεις και θέλουμε να τους βάλουμε σε ανταγωνιστικό ρυθμό. Και από την άλλη έχουμε τους υπόλοιπους που έχουν κόπωση. Η απουσία των τριών της Πορτογαλίας δεν την κάνει ασθενέστερη ομάδα».

Για τον όμιλο, σχολίασε: «Ο όμιλος του Μουντιάλ είναι συγκροτημένος. Είναι τέσσερις ισοδύναμες ομάδες. Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Τα όνειρα δεν έχουν... ταβάνι. Πάντα πίστευα ότι ο όμιλος είναι ισορροπημένος. Έχω δει πολλά ματς της Κολομβίας χωρίς τον Φαλκάο και είναι εξίσου αποτελεσματικοί».

Πρόσθεσε επίσης ότι: «Από την ομάδα της Ελλάδας το 2004 είναι μόνο ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Πολύ σημαντικοί παίκτες όμως για εμάς. Από τότε αλλάξαμε πράγματα στο αγωνιστικό μας στιλ, αλλά κρατήσαμε τα θετικά. Η Ελλάδα είναι σταθερά στην 10η θέση και είναι πάντα στους ισχυρούς στις κληρώσεις. Οι Πορτογάλοι το 2004 έλεγαν ποια Ελλάδα, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Μπέντο δεν σκέφτεται έτσι. Ξέρει ότι αξίζει σεβασμό και δύσκολα χάνει. Η Πορτογαλία θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.