ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δηλώσεις για το τραγικό συμβάν

Συλλυπητήρια Παναγιωτόπουλου και Ανδριανού για την Πολλάτου

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον τραγικό θάνατο της Άννας Πολλάτου εξέδωσαν ο Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, μόλις πληροφορήθηκε την τραγική είδηση της απώλειας της Άννας Πολλάτου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο σύντομο βίο της η Άννα Πολλάτου αφοσιώθηκε σε ένα δύσκολο και ευγενές άθλημα και ευτύχησε να ανταμειφθεί για τους κόπους της, τιμώντας μάλιστα ως Ολυμπιονίκης την οικογένεια της και την πατρίδα μας. Είναι τόσο κρίμα, είναι άδικο, που οι άνθρωποι που αγάπησε η Άννα και ο ελληνικός αθλητισμός την στερούνται τόσο νωρίς. Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη στους οικείους της».

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός.

«Η τραγική είδηση του θανάτου της Άννας Πολλάτου συγκλόνισε κάθε Έλληνα», είπε αρχικά ο κ.Ανδριανός και συνέχισε: «Οι σπουδαίες διακρίσεις που χάρισε στην πατρίδα μας, αλλά και το ήθος της αδόκητα χαμένης Ολυμπιονίκη μας, θα μείνουν άσβεστο τεκμήριο της μνήμης της. Στους οικείους της και στην ελληνική αθλητική οικογένεια εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.