ΕΛΛΑΔΑ

Στα Ιωάννινα

Συμπλοκή χρυσαυγιτών με αντιεξουσιαστές σε...τσιπουράδικο!

Συμπλοκή με τραυματίες μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών, σημειώθηκε σε κεντρικό μεζεδοπωλείο των Ιωαννίνων, επί της οδού Ναπ. Ζέρβα.

Σύμφωνα με το epirusgate, τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής που κάθονταν σε αυτό, δέχτηκαν την επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών και γρήγορα ο χώρος του καταστήματος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Σκαμπό, καρέκλες, πιάτα, ποτήρια και πιρούνια μετατράπηκαν σε όπλα και χρησιμοποιήθηκαν στη μάχη που ακολούθησε. Ο απολογισμός της... μάχης ήταν οι τραυματισμοί αρκετών ατόμων που συνεπλάκησαν αλλά και σοβαρότατες υλικές ζημιές στο κατάστημα.

Από την Αστυνομία που κατ έφτασε σχεδόν άμεσα στο χώρο, συνελήφθησαν ενώ υπεβλήθησαν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Οι ελληναυγίτες, νόμιμο κόμμα σε προεκλογική περίοδο, έκανε ανάπτυξη απόψεων σε ψηφοφόρους. Οι αναρχικοί (που τους αποκαλείτε νεαρούς) ΕΠΕΤΕΘΗΚΑΝ σε συγκέντρωση νομίμου κόμματος! Αυτό το βλέπετε ως κοινή συμπλοκή; Κοροιδεύετε τους αναγνώστες σας;…. Δε ντρέπεστε λιγάκι;
    ===================================================
    Οι συμμορίες εφόδου της αναρχίας. ……..Τις οποίες η ΝΔ (πολιτικός προϊστάμενος της αστυνομίας) δεν έχει συλλάβει ΠΟΤΕ!!!! Περιμένουμε να ανοίξουν κάποτε τα τηλέφωνα και να σχηματιστεί ο Φάκελος Αναρχία…. Να δούμε ΠΟΙΟΙ διατάσσουν να μη συλλαμβάνονται ποτέ οι συμμορίες εφόδου των αναρχικών…..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.