Β‘ ΓΥΡΟΣ/ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Δηλώσεις του Κεδίκογλου

Στηρίζει Καμίνη και Σγουρό η ΝΔ στο δεύτερο γύρο

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, η ΝΔ επιλέγει να στηρίξει στον β' γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών τον Γιάννη Σγουρό για την Περιφέρεια Αττικής και τον Γιώργο Καμίνη για τον Δήμο Αθηναίων.

Ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε: «Δεν στηρίζουμε υποψήφιους που ζητούν την ανατροπή της κυβέρνησης, στηρίζουμε τον κ. Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής και τον κ. Καμίνη στο Δήμο Αθηναίων». Σε δηλώσεις του σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές ο Σ. Κεδίκογλου τόνισε πως ζητούμενο για την κυβέρνηση είναι «να διατηρηθεί η σταθερότητα» και «να συνεχίσουμε την πορεία για έξοδο από την κρίση».

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών, σημείωσε πως δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς.

Από την άλλη, επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως προσπαθεί να προτάξει την πρώτη θέση της Ρένας Δούρου στην Αττική παρά το γεγονός ότι το ποσοστό που αποσπά είναι χαμηλότερο κατά 7 μονάδες σε σχέση με το ποσοστό του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές. Ο Σ. Κεδίκογλου απέφυγε να εκφράσει ξεκάθαρη στήριξη στον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο που περνά δεύτερος στον β' γύρο και είπε: «Ο κ. Μιχαλολιάκος ανήκει στη ΝΔ, αλλά κανείς δεν ζητά ψήφο ανατροπής της κυβέρνησης».

kaminis-spiliwtopoulos

Να θυμίσουμε ότι χθες βράδυ ο ηττημένος Άρης Σπηλιωτόπουλος συνεχάρη του Γιώργο Καμίνη, δείχνοντας ουσιαστικά τις προθέσεις της ΝΔ για τον β' γύρο...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.