ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δείτε το βίντεο

Το πιο στημένο αυτογκόλ από τερματοφύλακα!

Ακόμη και κάποιος άσχετος από ποδόσφαιρο, βλέποντας το βίντεο θα αντιληφθεί ότι κάτι τρέχει με τον τερματοφύλακα της Νιγηρίας.

Η ομάδα της Νιγηρίας έπαιζε φιλικό με την ομάδα της Σκωτίας στο γήπεδο Craven Cottage της Φούλαμ. Ο τερματοφύλακας έρχεται για να πιάσει την μπάλα πριν μπει στα δίχτυα της ομάδας του κι ενώ εύκολα μπορεί να το καταφέρει, αντιθέτως, την σπρώχνει με τα χέρια του προς τα γκολπόστ της ομάδας του!

Η Σκωτία μεν το γιόρτασε αλλά ο Austin Ejide αποκλείεται να είναι και πολύ περήφανος για την πράξη του. Μάλιστα ένα 24ωρο πριν η αντίστοιχη ΕΠΟ της Σκωτίας είχε προειδοποιήσει ότι ο αγώνας με την Νιγηρία ενδέχεται να είναι στημένος αφού τέτοια πληροφορία υπήρχε από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος!

Για την ιστορία, η Νιγηρία στο πρώτο φιλικό αγώνα της εν όψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σκωτία. Το επίμαχο γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, ενώ στον αγώνα μπήκε ένα ακόμη αυτογκόλ, από τον Εγκουέκβε.

Η Νιγηρία βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά απάντησε ισάριθμες φορές. Ο Μούλγκρεφ έδωσε το προβάδισμα στη Σκωτία στο 10', ο Ουτσέμπο ισοφάρισε για τη Νιγηρία στο 41', με   αυτογκόλ του Εγκουέκβε στο 52' βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έφθασε στην ισοφάριση με τον Νουαφόρ στο 90'.

Η Νιγηρία θα είναι αντίπαλος της Ελλάδας σε φιλικό αγώνα που θα γίνει στην πόλη Τσέστερ της Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ, σε έναν αγώνα που θα γίνει την Τετάρτη, 4 Ιουνίου και θα αρχίσει στις 2 το πρωί, ώρα Ελλάδας.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Νιγηρία θα αγωνιστεί στον 6ο όμιλο.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.