ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή Τζουμάκα σε Σαμαρά

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα ζητεί απελευθέρωση των διοδίων για τις εκλογές

Ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Στέφανος Τζουμάκας σε επιστολή, που απέστειλε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, προτείνει την απελευθέρωση των διοδίων μέχρι την επόμενη Τρίτη το μεσημέρι, , προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στην μετακίνηση τους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις εκλογικές τους Περιφέρειες τόσο για τις ευρωεκλογές όσο και για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Ο κ. Τζουμάκας επισημαίνει ότι, κατά τον πρώτο γύρο των εκλογών πολλοί Έλληνες πολίτες,  δεν κατόρθωσαν να μετακινηθούν στις εκλογικές τους περιφέρειες και να ασκήσουν το νόμιμο εκλογικό τους δικαίωμα, λόγω του δυσβάσταχτου των δαπανών για τη μετακίνηση τους.

Εξάλλου ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού  Κόμματος υπενθυμίζει ότι, σε προηγούμενες προεκλογικές περιόδους «οι κυβερνήσεις απελευθέρωναν τα διόδια σε πανελλήνια κλίμακα, πολλώ δε μάλλον στην παρούσα κοινωνική και οικονομική κρίση.»

Απαριθμώντας τις συνέπειες της κρίσης και  της ασκούμενης πολιτικής, ο κ. Τζουμάκας στέκεται στη μείωση των εισοδημάτων στο 80% του πληθυσμού από 40% έως 60%, στο κλείσιμο δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, στην εκτόξευση της ανεργίας στο 30% καθώς και στο γεγονός ότι, 4 εκατομμύρια συμπολίτες μας στα όρια της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.