ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνας 52 ετών

Αυτός είναι ο παιδόφιλος της Πτολεμαΐδας (photo)

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 52χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα την 02-06-2014 για αποπλάνηση ανηλίκων, έδωσε η ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Καραμπατάκη Κωνσταντίνο του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλιάς, κάτοικο Πτολεμαΐδας με καταγωγή από την Έδεσσα.

paidofilos2

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος εργαζόταν ως τεχνικός εργάτης στη ΔΕΗ Πτολεμαΐδας και βγήκε στη σύνταξη πριν περίπου ένα χρόνο. Πληροφορίες θέλουν να είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν, κατηγορούμενος για μαστροπεία.

paidofilos3

Οι ύποπτες κινήσεις του 52χρονου οδήγησαν στα ίχνη του την αστυνομία, ενώ από την ώρα της σύλληψής του οι καταγγελίες γονέων συνεχώς αυξάνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη, ο 52χρονος στον ελεύθερό του χρόνο δίδασκε παραδοσιακούς χορούς σε συλλόγους της Πτολεμαΐδας, αναζητώντας έναν τρόπο να έρχεται κοντά σε μικρά παιδιά.

paidofilos

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:

α) αποπλάνηση παιδιών, τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη και επιπλέον σε βάρος παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,

β) πορνογραφία ανηλίκων με χρησιμοποίηση ανηλίκου, ο οποίος δεν συμπλήρωσε το 15ο έτος και

γ) αντίσταση.

Oι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 2463055427 του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.