ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Έως και την Πέμπτη

Από Τρίτη οι απολογίες για τον δεύτερο τόνο ηρωίνης

Σε τρείς ομάδες, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, αναμένεται να απολογηθούν οι 14 συλληφθέντες, για την υπόθεση εντοπισμού, σε αποθήκη στο Κορωπί, της δεύτερης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης 986 κιλών και 600 γραμμαρίων.

Η υπόθεση συνδέεται με τον εντοπισμό ίδιας μορφής ναρκωτικής ουσίας, ενός τόνου 133 κιλών και 420 γραμμαρίων (1.133,420) που είχε εντοπιστεί και κατασχεθεί, στις 12 Ιουνίου, σε άλλη αποθήκη στην ίδια περιοχή και σε έπαυλη στη Φιλοθέη.

Την Τρίτη θα απολογηθούν σε ανακριτή και εισαγγελέα ορισμένα από τα μέλη του πληρώματος του πλοίου «NOOR ONE» που μετέφερε την ηρωίνη στην Ελλάδα, την Τετάρτη ο 32χρονος Έλληνας μαζί με τον 47χρονο Ιρανό υπήκοο που φέρεται να παίζει κομβικό ρόλο στην υπόθεση και την Πέμπτη η 53χρονη Ελληνίδα, που φέρεται ως η εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος.

Εναντίον όλων των συλληφθέντων, έχει απαγγελθεί η κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Επίσης έχει σχηματισθεί ξεχωριστή δικογραφία για λαθρεμπορία καυσίμων για κάποιους από τους συλληφθέντες καθώς στο πλοίο βρέθηκαν 18 τόνοι καυσίμου χωρίς παραστατικά.

Αναφορικά με τον εντοπισμό της πρώτης ποσότητας ηρωίνης άνω του ενός τόνου, έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε Τούρκοι υπήκοοι, ένας Αλβανός αλλά και τρεις Έλληνες, εκ των οποίων ένας 40χρονος εφοπλιστής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.