ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών

Αρνείται την ηρωίνη ο 40χρονος εφοπλιστής-Σε ποιον τη «φορτώνει»

Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται ο 40χρονος εφοπλιστής, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεσης του ενός και πλέον τόνου ηρωίνης, που εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού σε αποθήκη στο Κορωπί και σε γκαράζ έπαυλης στη Φιλοθέη.

 

«Αν ήθελα να αποθηκεύσω ναρκωτικά θα τα πήγαινα στη Λεωφόρο Θηβών που έχω άδεια γραφεία. Δεν θα τα έβαζα εκεί όπου μένει το παιδί μου» δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 40χρονος.

Επίσης φαίνεται να έχει δηλώσει στον ανακριτή ότι η πρώην σύζυγός του έχει 37 ακίνητα και ότι θα μπορούσε αν ήθελε να έχει κρύψει ναρκωτικά οπουδήποτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος αλλά και ο 40χρονος άφησε, επίσης, να εννοηθεί ότι έμπιστο πρόσωπο που μπαινόβγαινε στο σπίτι ευθύνεται για όλα.

Πάντως από το προανακριτικό υλικό φέρεται να προκύπτουν πολλές προπαρασκευαστικές κινήσεις των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση, για την υποδοχή των ναρκωτικών, τη συσκευασία τους και την προώθησή του ως σάκους με μαρμαρόσκονη στο εξωτερικό. Από τις αρχές Ιουνίου υπάρχουν παραστατικά αγοράς μαρμαρόσκονης, δελτίου αποστολής, αποδείξεις αγοράς ανυψωτικού μηχανήματος, απόδειξη ενοικίασης της αποθήκης στο Κορωπί και αγοράς ενός αυτοκινήτου με το οποίο έγινε μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών από το σπίτι της Φιλοθέης στην αποθήκη στο Κορωπί.

Οι λιμενικοί συγκέντρωσαν παραστατικά από την πολυτελή διαμονή, σε ξενοδοχείο την τελευταία εβδομάδα, του Τούρκου ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.