ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η συνάντηση των πέντε ήταν μόνο η αρχή…

Δίνουν και παίρνουν τα δείπνα στην Κεντροαριστερά

Για την κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους της Κεντροαριστεράς, το Matrix24.gr σας ενημέρωσε εγκαίρως, φέρνοντας στο φως το μυστικό δείπνο πέντε βουλευτών, τριών από το ΠΑΣΟΚ και δύο από τη ΔΗΜΑΡ, το βράδυ της Τετάρτης στο Χαλάνδρι.

Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραΐτης και Κώστας Τριαντάφυλλος από το ΠΑΣΟΚ, καθώς και Θωμάς Ψύρρας και Γιάννης Πανούσης από τη ΔΗΜΑΡ βρέθηκαν να συζητούν την προοπτική της «μεγάλης κεντροαριστεράς» σε ταβέρνα του Χαλανδρίου. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η δυνατότητα συμπόρευσης των δύο χώρων ακόμα και «υπερβαίνοντας» τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, ενώ δεν αποκλείεται και κοινό κείμενο των δύο πλευρών στο μέλλον. Και στις ίδιες απόψεις, φέρονται να συγκλίνουν και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όπως οι Γ.Ντόλιος, Μ.Κασσής, Ν.Σηφουνάκης και Σ.Κεδίκογλου.

Τα δείπνα και οι μυστικές συναντήσεις όμως, δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, πραγματοποιήθηκαν αρκετά ακόμα.

Ένα δείπνο με σημασία, για παράδειγμα, έλαβε χώρα στις αρχές της εβδομάδας. Παρόντες η Φώφη Γεννηματά από το ΠΑΣΟΚ και ο Θόδωρος Μαργαρίτης και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης από τη ΔΗΜΑΡ. Οι δύο τελευταίοι, θεωρούνται από τα πλέον σκληροπυρηνικά στελέχη της πλειοψηφίας της ΔΗΜΑΡ, εξού και επιμένουν στην ανάγκη πολιτικής αυτονομίας του κόμματός τους, συζητώντας όμως τώρα το ενδεχόμενο συνεργασιών στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας ενός νέου μπλοκ εξουσίας που θα αποκλείει όμως τυχόν συγκυβέρνηση με τη ΝΔ.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ραντεβού του Κώστα Τριαντάφυλλου και με την Μαρία Γιαννακάκη από τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και σε έτερη συνάντησή του με τους Γρ.Ψαριανό, Αν.Παπαδόπουλο από τη ΔΗΜΑΡ και Ν.Σηφουνάκη και Θ.Μωραΐτη από το ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι τόσο ο Κώστας Τριαντάφυλλος όσο και ο Φίλιππος Σαχινίδης είχαν βρεθεί στην ομιλία του Σπύρου Λυκούδη στο Γκάζι, όπου «παρών» ήταν και ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.