ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία

Eγκληματική ενέργεια κρύβει το θανατηφόρο τροχαίο στην Ανδραβίδα;

Μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι βρήκε το θάνατο ένας 27χρονος Βούλγαρος στην περιοχή της Ανδραβίδας, όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με συγγενή του, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε αυτό, χθες τα ξημερώματα.

Οι Αρχές ερευνούν την εμπλοκή και άλλου οχήματος, που φέρεται να χτύπησε το αυτοκίνητο των Βούλγαρων από πίσω με πρόθεση. Την υπόθεση ερευνά όχι η Τροχαία αλλά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, καθώς υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως η υπόθεση αφορά σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Βούλγαροι, διασκέδαζαν σε ένα μπαρ στην περιοχή της Κυλλήνης έως τα ξημερώματα. Εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχαν έλθει σε έντονη αντιπαράθεση με μια παρέα Ελλήνων, κατοίκων γειτονικών κωμοπόλεων του Κάμπου. Οι Έλληνες ήταν αυτοί που έφυγαν πρώτοι από το κατάστημα περίπου στις πέντε το πρωί και ελάχιστες στιγμές αργότερα έφυγαν και οι δύο Βούλγαροι. Και τα δύο αυτοκίνητα είχαν πορεία προς την Ανδραβίδα και τη διασταύρωση Διαμαντή, καθώς εκινούντο επί της επαρχιακής οδού Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Λίγο μετά τη διασταύρωση Μυρσίνης και πριν το παλιό εργοστάσιο «Αστερής», οι Βούλγαροι είχαν προσπεράσει το αυτοκίνητο των Ελλήνων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτοί φέρονται τότε να τους χτύπησαν με το δικό τους αυτοκίνητο από πίσω και πλάγια, με αποτέλεσμα ο Βούλγαρος οδηγός να χάσει τον έλεγχο, να κάνει απέλπιδα προσπάθεια όπως φανερώνουν και τα ίχνη των ελαστικών στην άσφαλτο, να κρατήσει το όχημα στο δρόμο και τελικά αυτό να καταλήξει στο κανάλι. Στην πορεία αυτή, το αυτοκίνητο των Βούλγαρων, ένα πράσινο VW Passat, προσέκρουσε πάνω σε μεταλλική πρόχειρη πεζογέφυρα στο κανάλι, με σφοδρότητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και να εκσφενδονιστεί στο νερό ο 27χρονος Βούλγαρος συνεπιβάτης.

Οι φερόμενοι ως δράστες του τροχαίου, δεν σταμάτησαν στο σημείο παρά πάτησαν γκάζι και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα. Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 5,15 και λίγα λεπτά αργότερα διερχόμενος οδηγός αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν πως ο συνεπιβάτης ήταν νεκρός, ενώ μετέφεραν στο νοσοκομείο του Πύργου, σοβαρά τραυματισμένο τον οδηγό.

Με το πρώτο φως της ημέρας και εξετάζοντας τα δεδομένα του ατυχήματος και άλλες πληροφορίες οι αστυνομικοί, οδηγήθηκαν πρώτα στην εμπλοκή δεύτερου οχήματος στο δυστύχημα. Ενόσω εξέταζαν την εκδοχή του τροχαίου με εγκατάλειψη, τα στοιχεία που συγκέντρωσαν από τις έρευνες οι αστυνομικοί, οδηγούσαν στην εκδοχή του τροχαίου που υπέκρυπτε όμως εγκληματική ενέργεια. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Κώστας Δίπλας και ο αναπληρωτής του Γιώργος Μοσχόπουλος, όπου μαζί με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ερεύνησαν στα δεδομένα και έφτασαν στην εκδοχή αυτή. Μέχρι το μεσημέρι είχαν προσαχθεί τρία άτομα, αρχικά στο Α.Τ. Ανδραβίδας και στη συνέχεια στην Υ.Α. Πύργου, όπου εξετάζονται ως προς το βαθμό εμπλοκής τους στην υπόθεση αυτή.

Από το ilialive.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.