ΚΟΣΜΟΣ

Τον προφέρουν προς πώληση

Έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ

Η εκπρόσωπος του Μίακελ Σουμάχερ αποκάλυψε χθες ότι ο ιατρικός φάκελος του Γερμανού πιλότου της Formula 1 εκλάπη και προσφέρθηκε προς πώληση σε Γερμανικά, Βρετανικά και Γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Οι άγνωστοι που «άρπαξαν» τον φάκελο φαίνεται ότι ζητούν 50.000 ευρώ. «Εδώ και πολλές ημέρες τα κλεμμένα έγγραφα και οι πληροφορίες προσφέρονται προς πώληση» δήλωσε η Σαμπίνε Κεμ, αλλά πρόσθεσε «Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε αν τα έγγραφα αυτά είναι αυθεντικά».

Η μάνατζερ του 45χρονου άνδρα, Σαμπίνε Κεμ, εξέφρασε με δήλωσή της την απέχθειά της για το συμβάν: «Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν τα αρχεία αυτά είναι αυθεντικά, αλλά είναι κλεμμένα και έχει γίνει η σχετική αναφορά, με τις αρχές να ερευνά την υπόθεση. Υπενθυμίζουμε πως η αγορά τέτοιων αρχείων απαγορεύεται από το νόμο, καθώς πρόκειται για προσωπικά δεδομένα, στα οποία δεν επιτρέπεται να έχει πρόσβαση το κοινό. Θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις εφόσον υπάρξει δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών. Απέναντι σε αυτό το ενδεχόμενο μόνο αποτροπιασμό μπορεί να αισθάνεται κανείς. Ελπίζω στην κατανόησή σας».

Σύμφωνα με πληροφορία που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση του Dauphine Libere, οι Ελβετοί δικηγόροι του Μίχαελ Σουμάχερ έχουν καταθέσει επίσης μήνυση. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κλοπή αφορά τις δύο πρώτες σελίδες φακέλλου που περιέχει περί τις δέκα συνολικά σελίδες και διεξάγεται έρευνα για την εξακρίβωση του τρόπου με τον οποίο αφαιρέθηκαν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.