ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μετά την απολογία του

Ελεύθερος με όρους ο χρυσαυγίτης Μ. Αρβανίτης

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στις εφέτες- ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, ο Μιχάλης Αρβανίτης.

Με τον περιοριστικό όρο να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση εντός ή εκτός των γραφείων της Χρυσής Αυγής, αλλά και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ελεύθερος ο ν=βουλευτής της Χ.Α. Μ. Αρβανίτης, ο οποίος κατηγορείται για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτριών και του εισαγγελέα κ. Ισίδωρου Ντογιάκου, ο κατηγορούμενος βουλευτής μπορεί  να συμμετέχει ελύθερα σε ομιλίες στη Βουλή.

Ο ίδιος στην απολογία του σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι ανήκει σε νόμιμο πολιτικό κόμμα και όχι σε εγκληματική οργάνωση. Χαρακτήρισε ατιμωτική την εναντίον του ποινική δίωξη και δεν έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις που του έθεσαν οι δικαστικοί λειτουργοί.

Παρόντες και σήμερα έξω από το Εφετείο, εκτός από μέλη της Χ.Α. και οι βουλευτής της οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Ελένη Ζαρούλια και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και τις 23 Ιουνίου 2014 σε καθημερινή σχεδόν βάση θα συνεχιστεί η ... παρέλαση των χρυσαυγιτών βουλευτών από το Εφετείο της Αθήνας προκειμένου να απολογηθούν για πρώτη φορά ή συμπληρωματικά σχετικά με τη μεγάλη ανακριτική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και που - όπως όλα δείχνουν - έχει μπει στην τελευταία της στροφή .

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.