ΕΛΛΑΔΑ

Είχαν φτιάξει πλαστά μπλοκ

Ελεγκτές του ΟΣΥ τσέπωναν τα πρόστιμα

Με χειροπέδες κατέληξαν δύο ελεγκτές εισιτηρίων σε μέσα μαζικής μεταφοράς, οι οποίοι τσέπωναν τα πρόστιμα που εισέπρατταν από παραβάτες χρησιμοποιώντας πλαστά μπλοκ τα οποία τους ετοίμαζαν δύο τυπογραφεία στο Ελληνικό.

Οι δράστες, οι οποίοι έκαναν αυτήν τη «δουλειά» στα ρεπό τους, φέρεται να έχουν καρπωθεί ένα ποσό που κυμαίνεται από 50.000 έως 90.000 ευρώ από τον Απρίλιο του 2013.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν πριν από τρεις ημέρες μια γυναίκα επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του ΟΣΥ, προκείμενου να πάρει πίσω την ταυτότητα της καθώς, όπως είπε, δύο ελεγκτές που της είχαν επιβάλει πρόστιμο, είχαν ξεχάσει να της την επιστρέψουν. Στο θύμα είχε επιβληθεί πρόστιμο 36 ευρώ, δεν είχε αυτό το ποσό πάνω της και τους ζήτησε να πάνε σε ένα ATM. Τους έδωσε τα λεφτά, εκείνοι ξέχασαν όμως να της επιστρέψουν την ταυτότητά της. Πήγε η κοπέλα στα κεντρικά και όταν είδαν το στέλεχος της είπαν πως είναι από παλιές χρήσεις κι ότι έχουν τύχει κι άλλα περιστατικά.

Κάποιος, μάλιστα, ειδοποίησε τους δράστες πως πήγε μια γυναίκα στα κεντρικά και τους έψαχνε με αποτέλεσμα οι δύο υπάλληλοι να κάψουν την ταυτότητά της και τα πλαστά μπλοκ. Το προηγούμενο βράδυ προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα πειστήρια, αλλά μετά από παρακολούθηση εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν πριν προλάβουν να κάψουν και το τελευταίο μπλοκ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.