ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις 400.000 η προσφορά

Επανήλθε για Μάντζαρη ο Παναθηναϊκός

Νέα πρόταση για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη κατέθεσε το Σάββατο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ειρωνευόμενη παράλληλα την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Aναλυτικά:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κινήθηκε σοβαρά, επίσημα και υπεύθυνα σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μας εξέπληξε με δεδομένο ότι θεωρούσαμε πως έχουμε να απευθυνθούμε σε μια σοβαρή εταιρεία. Μετά τη λάθος εκτίμησή μας -αν και θα έπρεπε να την έχουμε κάνει νωρίτερα με τα non paper και τους "κύκλους" που δημοσιεύτηκαν αβασάνιστα- υποσχόμαστε πως θα αντιμετωπίζουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός όπως ακριβώς επιτάσσει το ύφος της ανακοίνωσής της: ως ανέκδοτο!

Τους καταλαβαίνουμε, όμως, καθώς πρέπει να είναι αρεστοί εκεί που λογοδοτούν χρόνια τώρα! Μια σοβαρή εταιρεία θα έδινε σοβαρή απάντηση (θετική ή αρνητική) ή έστω θα ρωτούσε τον αθλητή αν ενδιαφέρεται.

Μια σοβαρή ΚΑΕ, όπως προαναφέραμε, θα τα έκανε αυτά. Προφανώς, με τη σοβαρότητα δεν συναντήθηκε ποτέ η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρά μόνο με την παραλία, όπως φαίνεται κι από το ύφος της ανακοίνωσης. Το ότι χρειάστηκαν δε περίπου 36 ώρες ώστε να αποφασίσουν να βγάλουν μια ανακοίνωση 5-10 λέξεων είναι ενδεικτικό και των ταχύτατων αντανακλαστικών τους. Παρόλα αυτά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανεβάζει την προσφορά της στις 400 χιλιάδες ευρώ".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.