Neo

Επιτέθηκε στη Ρεπούση, ενόχλησε τον ΣΥΡΙΖΑ!

 

Ως γνωστόν, η Μαρία Ρεπούση δεν ανήκει στη μειοψηφία της ΔΗΜΑΡ και είναι από τις πλέον ένθερμες υπέρ της «αριστερής στροφής» του κόμματος. Μάλιστα, η βουλευτής Πειραιά είχε παρασκηνιακά στηρίξει και την υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Πειραιά, δηλαδή τον Θοδωρή Δρίτσα.

Ως εκ τούτου, στην Κουμουνδούρου χθες προκάλεσε αιφνιδιασμό και ενόχληση η πρωτοβουλία του βουλευτή Ηρακλείου, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, να επιτεθεί... χωρίς κανέναν λόγο στη Ρεπούση, αφού με τον τρόπο αυτό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απομακρύνει βουλευτές σε μία φάση που ο Αλέξης Τσίπρας ψάχνει τους 120 που θα μπλοκάρουν την προεδρική εκλογή.

Ο Μιχελογιαννάκης έστειλε χθες εκτενή δήλωση στους δημοσιογράφους, με την οποία επιτίθεται στη Μαρία Ρεπούση για τις επιστημονικές απόψεις της. Μάλιστα, ο Ηρακλειώτης βουλευτής μας ενημερώνει ότι «στην Σμύρνη είχαμε διωγμό και γενοκτονία, το Ζάλογγο δεν αποτελεί μύθο και η γενοκτονία των Ποντίων δεν χωρά αμφισβήτηση».

«Ο «συνωστισμός στο λιμάνι της Σμύρνης», το ότι ο «κάθε λαός δημιουργεί εθνικούς μύθους» και η υπό αμφισβήτηση γενοκτονία των ποντίων, αποτελούν δική της αλήθεια και όχι των Ελλήνων. Δεν βολευτήκαμε από αυτά που ακούγαμε από τους προγόνους μας, ούτε εκείνοι μας έλεγαν το βολικό τους παραμύθι», τόνισε ο Μιχελογιαννάκης, δηλώνοντας ότι είναι «υπό αμφισβήτηση η συμμετοχή της κ. Ρεπούση στην πλατιά συμμαχία της πατριωτικής Αριστεράς που οφείλουμε να δημιουργήσουμε».

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. johnny p. 21:13 28/06/2014

    Ή «Αριστερή Στροφή»που επιθυμεί η κυρία Ρεπούση δεν μπορεί να πραγματοποηθεί από την ίδια η οποία έχει «Συνωστισμό Ακινήτων» σύμφωνα με το δημοσιευμένο πόθεν έσχεs τηs.Αυτοί. όλοι που επιθυμούν αριστερή πολιτική για το λαό έχοντας οι ίδιοι δεξιές τσέπες όπως πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,κάποια στιγμή κοντινή θα τους γυρίσει μπούμεραγκ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.