ASTRO-MATRIX

Ζώδια

Ερμής – ανάδρομος μεν, με χίλιες στροφές το λεπτό δε!

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 6/6 στο ζώδιο κυριαρχίας του, στους Διδύμους. Για να δούμε τι σημαίνει αυτό ξεχωριστά για κάθε ζώδιο.

Κριός

Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας είναι αναμφίβολα το γεγονός ότι , για μία ακόμα φορά, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 6/6 στο ζώδιο κυριαρχίας του, στους Διδύμους. Την ίδια ακριβώς ημέρα, ο Ήλιος από το ίδιο ζώδιο τριγωνίζει τον ευφυή, απρόβλεπτο Ουρανό στο ζώδιο το δικό σου, κάνοντας τη σκέψη απαστράπτουσα, απρόβλεπτη, ριζοσπαστική, επαναστατική… και εξαιρετικά γρήγορη! Το στοίχημα είναι να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις αυτή τη γρήγορη, λαμπρή αντίληψη υπέρ σου σε μία περίοδο ανάδρομης σκέψης, όπου άλλα λες, άλλα ακούς, άλλα καταλαβαίνεις!

Ταύρος

Με τον Ερμή για μία ακόμα φορά ανάδρομο και μάλιστα στο ζώδιο κυριαρχίας του, τους Διδύμους (6/6) θα δεις τα οικονομικά σου να μπερδεύονται, να καθυστερούν και να σου κάνουν τα νεύρα τσατάλια. Υπομονή, και η αστρολόγος σου θα το ξαναπεί: δεν υπογράφουμε συμβόλαια και δεν κλείνουμε σημαντικές συμφωνίες με ανάδρομο Ερμή! Αν δεν γίνεται διαφορετικά, φροντίζουμε να έχουμε νομική συμβουλή και διαβάζουμε ιδιαιτέρως προσεκτικά τα «ψιλά» γράμματα. Λόγω του τριγώνου Ήλιου – Ουρανού πάντως την ίδια ημέρα, η εβδομάδα χρωματίζεται αρκετά κεφάτα, πρωτότυπα και αισιόδοξα. Και έτσι πρέπει, άλλωστε!

Δίδυμοι

Έλα, μέρες δόξης σε περιμένουν πάλι, Διδύμι – όλα στο ζώδιό σου παίζονται! 6/6 ο διασημότερος ανάδρομος της αστρολογίας (το κυβερνητάκι σου, ο Ερμής) ξεκινά ακόμα μία κούρσα κόντρα στη λογική και στη συνεννόηση, όπου έχεις να τρελάνεις κόσμο πάλι. Τόσες φορές τα έχουμε πει, τα ξέρεις πια ελπίζω: δεν υπογράφουμε σημαντικά πράγματα, δεν αγοράζουμε μέσο μεταφοράς, και φροντίζουμε να γινόμαστε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαροι και σαφείς όταν μιλάμε! Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Κριό, μιλά για πρωτότυπες ιδέες οι οποίες πιθανόν να έρθουν σε συνεργασία ή από κοινή έμπνευση με φίλους!

Καρκίνος

Σε κάθε ανάδρομη κίνηση του Ερμή – όπως καλή ώρα αυτή που ξεκινά από 6/6 στο ζώδιο των Διδύμων, στον 12ο ηλιακό σου οίκο- είναι σημαντικό κάθε Καρκίνος να αφήνει έξω από την προσπάθειά του να συνεννοηθεί, τα συναισθήματά του. Τα συναισθήματα είναι υπέροχα, και πρέπει να σε πυροδοτούν και να κινούν την καρδιά σου και τις πράξεις σου. Όμως, δεν είναι καλή περίοδος για να τα συζητήσεις, να τα κοινοποιήσεις, να μιλήσεις για αυτά (πόσο δε μάλλον να τα χρησιμοποιήσεις χειριστικά ή εκβιαστικά). Αντιθέτως, το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του ριζοσπαστικού, ευφυούς Ουρανού, προτρέπει σε χρήση της λογικής, της ευφυίας, και της πρωτότυπης προσέγγισης. Ιδίως στην καριέρα σου, μπορείς να κάνεις θαύματα!

Λέων

Από 6/6 ο Ερμής ξεκινά να κινείται ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων, και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Μετάφραση: αν τους τελευταίους μήνες μετράς απώλειες και «ψυχρασίες» στο φιλικό σου κύκλο, ήρθε η ώρα τώρα, ΣΙΩΠΗΛΑ, να αναλογιστείς αν και πού φταις εσύ. Με το ταυτόχρονο τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού, προσεγγίζεις το θέμα με θάρρος, καλή διάθεση, πρωτοτυπία στο πλησίασμα του άλλου και ίσως και λίγη τρέλα. Ένα re-union (μακριά όμως από τους 4 τοίχους των σπιτιών σας, σε κάποια παραλία ίσως; ένα ωραίο διήμερο μόνο για τους κολλητούς, σα να είστε μόλις 18 χρονών;) θα τα έκανε όλα πιο εύκολα και πιο ανάλαφρα!

Παρθένος

Όχι, ο κυβερνήτης σου ανάδρομος για μία ακόμα φορά (από 6/6) και μάλιστα στον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου δεν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να σου συμβεί αυτή τη στιγμή. Έχεις ξανοιχτεί οικονομικά και επαγγελματικά, έχεις προσπαθήσει πάρα πολύ, δεν είναι ώρα να τα τινάξουν τώρα οι αναβλητικότητες και οι κακές συνεννοήσεις όλα στον αέρα! Γι΄αυτό, προσοχή ως προς το τι λες, τι ακούς, τι καταλαβαίνεις, και βεβαίως τι υπογράφεις και ως προς τι δεσμεύεσαι. Το ταυτόχρονο τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού δείχνει πως βοήθεια θα έχεις, και μάλιστα με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο κι από κει που δεν το περιμένεις!

Ζυγός

Τυχόν επιδιώξεις σου που έχουν να κάνουν είτε με ανώτερη μόρφωση (μεταπτυχιακά κλπ), είτε με ταξίδια και το εξωτερικό γενικότερα αλλά ακόμα και τυχόν νομικές ή δικαστικές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν, ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να μπερδευτούν με τον ανάδρομο Ερμή από 6/6. Μην απογοητεύεσαι και μην παραιτείσαι όμως – απλά κινήσου με ασφάλεια και λίγο πιο αργά και προσεκτικά. Άλλωστε, το λαμπερό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού την ίδια μέρα σε προικίζει με αισιοδοξία λόγω όμορφων γεγονότων στα ερωτικά σου! Υπό την επήρρεια του κεραυνοβόλου Ουρανού, ένας καινούργιος έρωτας αλλά ακόμα και μία ξαφνική πρόταση γάμου καθόλου δεν θα με εξέπληττε!

Σκορπιός

Ανάδρομος Ερμής από 6/6 στους Διδύμους, και στον 8ο ηλιακό σου οίκο – κοινώς, τραβάς μία διαχωριστική γραμμή όσον αφορά σε κοινά οικονομικά με τον/τη σύντροφό σου. Όχι, με τον Ερμή ανάδρομο εκεί, το «τα δικά σου δικά μου» δε μπορεί να ισχύει, διότι το μαλλιοτράβηγμα και οι παρεξηγήσεις (στην καλύτερη περίπτωση) είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. Προσέχουμε λοιπόν για να έχουμε. Και δεν ξεχνιόμαστε, επειδή καλοκαίρι έρχεται, με το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού έχουμε θαυμάσια αποτελέσματα ξεκινώντας μία καινούργια, πρωτότυπη και διασκεδαστική μορφή άσκησης, παράλληλα με καλή διατροφή βασισμένη κυρίως σε φρούτα και λαχανικά!

Τοξότης

Κυρίες μου και κύριοι Τοξότες, με ανάδρομο Ερμή στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σας που μιλά για το έτερό σας ήμισυ από 6/6, η μεταξύ σας συνεννόηση προβλέπεται να αγγίξει την Ώρα Μηδέν. Ως εκ τούτου, φροντίστε να είστε σαφείς ως προς το τι λέτε και τι περιμένετε από τον άλλο. Επίσης, καλό θα είναι την αγάπη σας αλλά και τις ανάγκες σας να τις δείχνετε με όμορφες, τρυφερές πράξεις και όχι με λόγια που μπορεί και να παρεξηγηθούν. Με το τρίγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ουρανό από τον ερωτικό Κριό, το συναίσθημα και το πάθος ζει μεγάλες στιγμές – βασιστείτε στη γλώσσα του σώματος και στις χειροπιαστές αποδείξεις αγάπης, κι αφήστε το μπλα μπλα για άλλη, πιο ευνοϊκή περίοδο.

Αιγόκερως

Η 6/6 εκτός από «σημαδιακή» ημερομηνία που σου μένει κι εύκολα στη μνήμη, είναι και η ημερομηνία όπου κάνει πρεμιέρα μία περίοδος ασυνεννοησίας σε ο,τιδήποτε αφορά σε καθημερινότητα και ανάγκες της. Προσπάθησε να είσαι υπομονετικός και ιδιαίτερα επεξηγηματικός και λεπτομερείς με τους συναδέλφους σου, κι αντιμετώπισε τα έκτακτα της εργασίας με χιούμορ και καλή διάθεση. Άλλωστε, το παράλληλο τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού εξασφαλίζει ότι το σπίτι σου θα είναι το λιμάνι σου, όπου θα μπορείς να χαλαρώνεις, να γελάς, να νιώθεις ξανά παιδί και να παίρνεις κουράγιο και δύναμη. Μη σου πω ότι από κει μπορεί να σου έρθουν πολλές, όμορφες και πρωτότυπες ιδέες και για τα επαγγελματικά σου προβλήματα!

Υδροχόος

Με τον Ερμή ανάδρομο (6/6) στον τομέα του έρωτα, του φλερτ και της χαράς της ζωής, καταλαβαίνεις πως δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσεις μία καινούργια ιστορία. Επίσης, ενδέχεται να επιστρέψει μία περασμένη ιστορία να σου ζητήσει τα ρέστα – φρόντισε να πάρει τις κατάλληλες απαντήσεις και να δει την πλάτη σου. Μία σχέση με πολλά on – off έχει τώρα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει οριστικά. Στα πολύ πάνω της, όμως, είναι η δημιουργικότητά σου και η φαντασία σου, τα οποία, αν τα χρησιμοποιήσεις με πάθος και τόλμη, υπό το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού θα σου φέρουν άμεσο υλικό κέρδος!

Ιχθείς

Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη κίνησή του στους Διδύμους από 6/6, το σπίτι σου και η οικογένειά σου δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε «ένας παράδεισος χαλάρωσης και τρυφερότητας». Θέλει πολλή προσοχή για να μην δημιουργήσουν πρόβλημα απερίσκεπτες κουβέντες και έντονες συζητήσεις. Όσον αφορά τυχόν ανακαινίσεις, μετακομίσεις, επισκευές κλπ, καλό θα είναι να περιμένουν γιατί μπορεί να προχωράς στην επίλυση ενός προβλήματος και στην πορεία να προκύπτουν άλλα δέκα. Το ταυτόχρονο τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού, άλλωστε, μπορεί να σου φέρει κάποιο ξαφνικό κέρδος. Κρίμα να στο φάνε οι μάστορες και οι επισκευές!

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.