ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Την επόμενη Τετάρτη η απολογία της Ε. Ζαρούλια

«Μπλόκο» Μιχαλολιάκου στην ανάκριση των Χρυσαυγιτών

Νέα αίτηση εξαίρεσης κατά των ανακριτριών και του εισαγγελέα που χειρίζονται την υπόθεση της Χ.Α. κατέθεσε αυτή τη φορά ο προφυλακισμένος αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος, στο παρά πέντε της απολογίας της συζύγου του Ελένης Ζαρούλια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Νίκος Αντωνιάδης αφορμή αποτέλεσε «η βαρύτατη δημόσια καταγγελία του Αλέξη Κούγια ότι κατά τη συμπληρωματική απολογία του εντολέα του Στάθη Μπούκουρα ενώπιον των δικαστικών λειτουργών, υπό συνθήκες Ιεράς Εξέτασης, ζητήθηκε από τον κ. Μπούκουρα να καταθέσει εναντίον των υπολοίπων βουλευτών για να αποφυλακιστεί».

Η αίτηση μπλοκάρει τη διαδικασία και δεν θα απολογηθεί σήμερα η σύζυγος του αρχηγού της Χ.Α., αλλά πήρε προθεσμία για την επόμενη Τετάρτη 25 Ιουνίου.

Ελεύθερος για τα όπλα ο Γερμενής

Ελεύθερος για την παράνομη κατοχή πυρομαχικών αφέθηκε μετά την απολογία του ο Γιώργος Γερμενής. Ωστόσο ο κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκε πίσω στη φυλακή όπου κρατείται προσωρινά για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ανακρίτριες και εισαγγελέας έκριναν ότι από τη στιγμή που κρατείται δεν θεωρείται ύποπτος τέλεσης νέων εγκλημάτων. Ο ίδιος κατά πληροφορίες υποστήριξε ότι τα πυρομαχικά τα κατείχε νόμιμα.

Απάντηση Κούγια 

Στη δήλωση του δικηγόρου Νίκο Αντωνιάδη απάντησε με ανακοίνωση του ο Αλέξης Κούγιας:

«Πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του δικηγόρου του κου Μιχαλολιάκου που αφορούν το πρόσωπο μου και έχω να του δώσω μια συμβουλή.
Αν θέλει να κάνει καριέρα στο ποινικό δίκαιο και να βοηθά τους εντολείς του να κερδίζουν αυτό που δικαιούνται, να εργάζεται ο ίδιος και να αξιοποιεί τις δικές του γνώσεις, τους δικούς του ισχυρισμούς και την δική του επαγγελματική προσωπικότητα και να μην ασχολείται με την επιστημονική δουλειά και την προσωπικότητα άλλων συναδέλφων του.
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη δήλωση, όσο και η διαδικαστική ενέργεια στην οποία προέβη(αίτηση εξαιρέσεως), με την αιτιολογία την οποία χρησιμοποίησε, δεν νομίζω ότι προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον κο Μιχαλολιάκο.
Δυστυχώς ο συγκεκριμένος δικηγόρος τις ίδιες συμπεριφορές επέδειξε και στο δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κο Ψωμιάδη και άλλους γνωστούς επιχειρηματίες και ο εντολέας του καταδικάστηκε με το ανώτερο της ποινής που προβλέπεται.
Μέχρι σήμερα γνώριζα ότι δικηγόρος του κου Μιχαλολιάκου είναι ο αδερφός του και εξαίρετος συνάδελφος Τάκης Μιχαλόλιας, αλλά φαίνεται ότι γι’ αυτή την δήλωση και γι’ αυτή την διαδικαστική ενέργεια (αίτηση εξαιρέσεως), επελέγη «σφαχτό».
Πρέπει να καταλάβουν όλοι, τόσο οι ίδιοι οι συγκατηγορούμενοι του, όσο και οι συνάδελφοι – δικηγόροι που δεν το καταλαβαίνουν, ότι ο εντολέας μου Ευστάθιος Μπούκουρας είναι εντελώς ξεχωριστή περίπτωση, γι’ αυτό άλλωστε και διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.