ΕΛΛΑΔΑ

Βίλλυ Παναγιωτίδης

Γνωστός εφοπλιστής ...έμεινε στον άσο

Ήταν ένας από τους πιο πλούσιους Έλληνες, έχασε όμως τον έλεγχο της εταιρείας του ενώ πριν από μια εβδομάδα, το αμερικανικό επενδυτικό fand του έκανε έξωση... Ο λόγος για τον εφοπλιστή Βίλλυ Παναγιωτίδη.

Οι υπεύθυνοι του αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου «Oaktree Capital Howard Marks» προχώρησαν σε έξωση της ναυτιλιακής εταιρίας του Βίλλυ Παναγιωτίδη και της κόρης του αλλά και στην απόλυση 15 υπαλλήλων τους.

Όπως αναφέρει η Espresso οι σκηνές που διαδραματίστηκαν έξω από τα γραφεία της εταιρίας, στην Κηφισιά ήταν ιδιαίτερα... βίαιες.

Ολόκληρος στρατός από άντρες ιδιωτικής ασφάλειας εισέβαλε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας και έβγαλε έξω... με το ζόρι όλους όσους ήταν μέσα!

Αυτό που φαίνεται να οδήγησε τους ξένους επενδυτές στη συγκεκριμένη πράξη ήταν η διαπίστωση ότι ο Έλληνας εφοπλιστής και η κόρη του εκμεταλλεύονταν το κεφάλαιο τους.

Οι υπάλληλοι έντρομοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον εφοπλιστή αλλά μάταια, αφού τόσο ο Παναγιωτίδης όσο και η κόρη του δεν απαντούσαν στα τηλεφωνά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Έλληνας εφοπλιστής, ο οποίος στο παρελθόν ανήκε στους τρεις με τέσσερις πλουσιότερους Έλληνες, έχασε τον έλεγχο της εταιρίας του, μια εβδομάδα πριν από την παγκόσμια γιορτή της ναυτιλία, τα Ποσειδώνια, που διεξήχθη στην χώρα μας. Ο ίδιος δεν έδωσε το παρόν, όμως το γεγονός ότι έμεινε στον άσο συζητήθηκε.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.