LIFESTYLE

Στο «ΦΜ Live»

Η αποκάλυψη για την αρχή της σχέσης Λάτσιου - Μενεγάκη

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου κλήθηκαν να βρουν τη σωστή απάντηση, στο πλαίσιο παιχνιδιού της εκπομπής τους «ΦΜ live», σε μία ερώτηση σχετική με την Ελένη Μενεγάκη και την αρχή της σχέσης της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η ερώτηση ήταν «Ποιος απείλησε την άνοιξη του 1999 τη Μενεγάκη και τον Λάτσιο ότι θα βγάλει τον κρυφό τους δεσμό στη φόρα;».

Με αυτήν την αφορμή, λοιπόν, η Μαρία Μπακοδήμου έκανε κάποια σχόλια σχετικά με την αρχή της σχέσης του διάσημου -πρώην πλέον- ζευγαριού: «Το 1999 ήταν κρυφός ο δεσμός τους, ε; Και ξέρεις κάτι; Πριν πάμε εμείς στο Mega, που ήμασταν στον ANT1, θυμάμαι ότι είχε γίνει ένα σκάνδαλο γιατί είχε βγει ένα περιοδικό με φωτογραφίες ενός ταξιδιού που είχαν κάνει...» σχολίασε, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να προσθέτει: «Το καλοκαίρι του '99 είχαν πάει διακοπές στη Ζάκυνθο και το λέγανε (ότι ήταν μαζί)».

«Άρα, το σκάνδαλο είχε γίνει στην αρχή του καλοκαιριού, πριν πάνε στη Ζάκυνθο. Και μετά "ανοίχτηκαν"», κατέληξε η παρουσιάστρια του Star για την αρχή της σχέσης της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο.

Μάλιστα, όπως γράφει το yupiii.gr, στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα βίντεο με πλάνα της Ελένης Μενεγάκη από την παρουσίαση των βραβείων «Ποπ Κορν» του 1999, όπου ο Γιάννης Λάτσιος καθόταν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων. Αν και ακόμα δεν είχε γίνει γνωστό πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, φαίνεται πως μεταξύ τους υπήρχε κάτι παραπάνω από μια επαγγελματική γνωριμία - κάτι που, όπως αναφέρθηκε στο «ΦΜ Live», απείλησε με χιουμοριστική διάθεση να αποκαλύψει η μετέπειτα κουμπάρα τους, Νατάσα Θεοδωρίδου!

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.