ΚΟΣΜΟΣ

Της δώρισαν τον θρόνο

Η βασίλισσα Ελισάβετ στο «Game of Thrones»

Στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιούν στη Βόρεια Ιρλανδία, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' και ο σύζυγός της Δούκας του Εδιμβούργου, Φίλιππος, συνάντησαν την Τρίτη ηθοποιούς και συντελεστές της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» και περιηγήθηκαν στον χώρο των γυρισμάτων στο Μπέλφαστ.

Οι συντελεστές της σειράς προσέφεραν στην Ελισάβετ ως αναμνηστικό δώρο της επίσκεψής της, τον περίφημο θρόνο της σειράς «Iron Throne» σε μινιατούρα.

Η βασίλισσα, φορώντας ένα απαλό κίτρινο τουίντ παλτό και ανάλογο καπέλο, εξέτασε προσεκτικά το «Iron Throne».

 

 

 

elisavet3

elisavet2

Ορισμένα μέλη του cast -συμπεριλαμβανομένων των Lena Headey (Cersei), Conleth Hill (Varys), Kit Harington (Jon Snow), Rose Leslie (Ygritte), Sophie Turner (Sansa Stark) and Maisie Williams (Arya Stark)- ήταν σε ετοιμότητα για να χαιρετήσουν το βασιλικό ζεύγος.

elisavet

Για την περίσταση, η μπάντα έπαιξε το τραγούδι του θέματος της τηλεοπτικής σειράς κατά τη διάρκεια της αλλαγής φρουράς, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter.

Η βασιλική επίσκεψη υπογραμμίζει τη σημασία που αποδίδεται στη δύναμη της «βιομηχανίας» της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.