ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λίγο πριν τη μάχη

Καρνέζης: «Να μιλήσουμε στο γήπεδο»

Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν ειλικρινής σε ότι αφορά τους στόχους της Εθνικής στο προσεχές Μουντιάλ.

Ιδού τι τόνισε την Τρίτη: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Είναι τιμή να είσαι σε ένα Μουντιάλ. Για κάποιους είναι ξεχωριστό γιατί είναι η πρώτη διοργάνωση. Ένα παιδικό όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ο κόσμος είναι φιλόξενος και προσπαθεί να μας λύσει όλα τα προβλήματα. Είναι κρίμα για τον Φαλκάο το ότι χτύπησε. Είμαστε ποδοσφαιριστές και καταλαβαίνουμε πόσο άσχημο είναι αυτό. Η Κολομβία έχει παίκτες υψηλού επιπέδου και δεν στηρίζεται σε έναν μόνο παίκτη. Αν εμείς είμαστε όμως, εμείς όπως πρέπει θα είμαστε καλά στο τέλος του αγώνα.»

Για την πρώτη αντίπαλο της Εθνικής τόνισε: «Είναι επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε δουλέψει. Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση την ημέρα του αγώνα και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αν το κάνουμε αυτό δεν θα έχουμε πρόβλημα. Κανείς δεν μπορεί να έχει έπαρση. Θα ήταν λάθος να δείξει κάποια ομάδα περισσότερη αυτοπεποίθηση από αυτή που πρέπει. Πρέπει να μιλήσουμε στο γήπεδο.

Μετά την Ρουμανία τελείωσε η χαρά. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος.Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι οι καιρικές συνθήκες. Δεν έχουμε συνηθίσει σε αυτή την κατάσταση. Καταλαβαίνουμε την κρισιμότητα των παιχνιδιών. Όλος ο κόσμος προσπαθεί για το καλύτερο. Και οι ντόπιοι. Ποτέ δεν είναι όλα τέλεια. Να είμαστε θετικοί.»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.