ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Κοτόπουλο στη λαδόκολλα

Υλικά
• 1 κοτόπουλο γύρω στο 1 ½ κιλό κομμένο σε 4 μερίδες
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κομμάτια
• 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
• 2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
• 200 γρ. κεφαλοτύρι κομμένο σε κυβάκια
• 4-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• ¼ του φλιτζανιού κρασί λευκό ξηρό
• 1 κουταλάκι φρέσκια ρίγανη
• 1 κουταλάκι θυμάρι
• αλάτι
• πιπέρι
• 4 κομμάτια λαδόκολλα και σπάγκο
Εκτέλεση
1. Τοποθετείτε σε μεγάλη λεκάνη τις μερίδες του κοτόπουλου, τα κομμένα λαχανικά, τη μουστάρδα, το τυρί, το ελαιόλαδο, το κρασί, τα μυρωδικά, τα αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε πολύ καλά. Σκεπάζετε τη λεκάνη και τα αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες για να ανακατευθούν τα αρώματά τους.
2. Απλώνετε τις λαδόκολλες πάνω στον πάγκο εργασίας και μοιράζετε τις μερίδες και τα λαχανικά, κλείνετε τις λαδόκολλες φτιάχνοντας 4 πουγκιά και τις δένετε με σπάγκο. Τοποθετείτε τα πουγκιά σε λαμαρίνα και ψήνετε στους 180° C για 1 ώρα και 15΄. Ανοίγετε προσεκτικά τα πουγκιά και σερβίρετε.

Πηγή: www.icookgreek.com

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.