MEDIA

Τι γίνεται με την Μπαλατσινού

Λιάγκας - Κωστόπουλος: Πρόταση έκπληξη!

Μία εβδομάδα μένει ακόμα για να πέσουν οι τίτλοι τέλους στην πρώτη- και άκρως επιτυχημένη- σεζόν του ζεύγους Λιάγκα- Σκορδά στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Με τον Πέτρο Κωστόπουλο να θέτει εαυτόν εκτός πριν καν το κανάλι καταλήξει σε οριστική απόφαση για την επόμενη χρονιά, οι οικοδεσπότες του αντίπαλου καναλιού αναμένουν να μάθουν μαζί με εμάς ποιους θα έχουν απέναντί τους από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Το Μεγάλο Κανάλι δεν έχει σαφή προσανατολισμό ακόμα, αν και οι αποφάσεις των ιθυνόντων δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Αυτό που έχει ήδη ακουστεί- και έχει μία δόση αλήθειας- είναι το σενάριο που επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας γυναικείας ομάδας στα πρότυπα του The View, με ισότιμους όμως ρόλους και όχι όπως το είχαμε δει στο Star με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα μία από τις παρουσιάστριες θα είναι η Τζένη Μπαλατσινού.

Ενώ, λοιπόν, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναμένει να μάθει αν τελικά θα αναλάβει το βραδινό talk show που του είχε υποσχεθεί ο προηγούμενος διευθυντής προγράμματος του σταθμού, ο Γιώργος Λιάγκας ήρθε σε επικοινωνία μαζί του ενώ βρισκόταν ακόμα με τη Φαίη στην Κυλλήνη.

Ο λόγος; Να του ζητήσει συνέντευξη για το Πρωινό του ΑΝΤ1!

Ο Πέτρος φέρεται να τον ευχαρίστησε πάντως για την πρότασή του και αρνήθηκε ευγενικά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στο πάρτι του ΟΚ!, που ανήκει στον όμιλο ΑΝΤ1, ο Πέτρος έδωσε το παρών μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού, απαντώντας έτσι σε παλιότερα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε κόντρα με τους προηγούμενους εργοδότες του.

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος φαίνεται πως βρίσκεται σε επαφές και με τον Alpha- συγκεκριμένα έχει ήδη μιλήσει με τον Τζώνη Καλημέρη, με τον οποίο τους ενώνει μία μακροχρόνια φιλία και αμοιβαία εκτίμηση.

Από το entertv.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.