ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φανατικοί θαυμαστές του Χίτλερ

Ναζί από... κούνια Μιχαλολιάκος, Παππάς

Ντοκουμέντα από τη δικογραφία αποδεικνύουν περίτρανα ότι αρχηγός και υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι φανατικοί ναζιστές.

Aποκαλυπτήρια για τους αμετανόητους ναζιστές αποτελούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών», αφού το ηγετικό δίδυμο της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται να αποδίδει τιμή στους Χίτλερ-Μουσολίνι.

Φωτογραφίζονται μπροστά στο «ρούνο», το σύμβολο των ταξιαρχιών των Ες Ες που ευθύνονται για τις σφαγές σε Δίστομο και Κλεισούρα. «Στιγμιότυπο» και από το νεκροταφείο των Γερμανών στρατιωτών στον Διόνυσο,με αφορμή τα γενέθλια του Φίρερ.

Μπορεί, λοιπόν, η ναζιστική οργάνωση να επιχειρεί να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο, όμως τα ντοκουμέντα που βρέθηκαν στην κατοχή της ηγετικής ομάδας είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.

Στη δικογραφία εναντίον των ηγετικών στελεχών μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό από το ξεκίνημα της Χρυσής Αυγής.

Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς φωτογραφίζονται μόνοι ή από κοινού με αρκετή υπερηφάνεια υψώνοντας τη δεξιά σε ναζιστικό χαιρετισμό έχοντας περασμένη στο μπράτσο τους τη σβάστικα. Σε άλλες φωτογραφίες φορούν ναζιστικές στολές. 

Πηγή φωτογραφιών Εφημερίδα των Συντακτών

Μάλιστα ο Χ. Παππάς δεν διστάζει να φωτογραφηθεί σε στάση προσοχής και με τη σβάστικα στο μπράτσο την ώρα που χαιρετά ναζιστικά στο γερμανικό νεκροταφείο...

Όσο για τα... παραμύθια περί παγανιστικών τελετών όπως αναφέρουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής έρχεται μια φωτογραφία να ανοίξει νέα συζήτηση.

Ο Η. Κασιδιάρης με τη συντροφιά μασκοφόρων μελών της οργάνωσης κρατώντας τη ναζιστική σημαία γιόρτασαν την έναρξη του θερινού ηλιοστασίου... εορτή που μόνο χριστιανική δεν είναι, αντίθετα με τα λεγόμενά τους.

xrisi-augi2

Πηγή φωτογραφιών Εφημερίδα των Συντακτών

Πηγή φωτογραφιών Εφημερίδα των Συντακτών

Πηγή φωτογραφιών Εφημερίδα των Συντακτών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.