ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας

ΝΔ: Διαχείριση ήττας με συνοπτικές διαδικασίες

Την  22μελή Εκτελεστική Γραμματεία της Ν.Δ. έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η οποία και προγραμματίζεται να συνεδριάσει στις 6 σήμερα το απόγευμα.

Η συνεδρίαση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα επιχειρηθεί η πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, σε ένα βεβαρυμένο περιβάλλον όπου δεν λείπουν οι έντονες πικρίες για τη στάση πολλών στελεχών στην πολιτική μάχη για το ευρωκοινοβούλιο και την αυτοδιοίκηση. Είναι ενδεικτικό ότι στη σύνθεση της Γραμματείας περιλαμβάνεται ο κ. Γ. Κουμουτσάκος, που έχει πλέον σαφή εικόνα για τη στάση πολλών εκ των συναδέλφων του της Ν.Δ. στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και ο Γ. Δακής, που έχασε τη μάχη στη Δυτ. Μακεδονία από τον ανεξάρτητο Θοδ. Καρυπίδη αλλά και από την αντίδραση των τοπικών κοινωνιών στα κυβερνητικά σχέδια για τη ΔΕΗ.

Ο Πρωθυπουργός θα επιδιώξει να ελέγξει την ένταση, ωστόσο είναι σαφές πώς και το Μαξίμου, από την πλευρά του, έχει... ράμματα για τη γούνα αρκετών. Πλην του Πρωθυπουργού, στη συνεδρίαση έχουν προσκληθεί ο Γραμματέας του κόμματος κ. Ανδ. Παπαμιμίκος, ο οποίος και εισηγήθηκε να μην υπάρξουν στενά κομματικές υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και οι Δ. Αβραμόπουλος, Στ. Δήμας, Ευ. Μεϊμαράκης, θαν. Μπούρας, Μ. Βορίδης, Σοφία Βούλτεψη, Μαν. Κεφαλογιάννης, Μεν. Δασκαλάκης, και Φιλιππος Ταυρής, Κ. Ζωντανός, Αννα – Μισελ Ασημακοπούλου. Κ. Τσιμάρας, Αθ. Ιωαννίδης, Μαρία Αντωνίου, Μαγδαληνή Καρακολη, Γ. Κουμουτσάκος, Γ. Δακής, Ελένη Μακρή, Γ. Πλακιωτάκης, Στ. Σταυρακόγλου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.