Neo

Ο Μπόλαρης ετοιμάζει κίνηση

Οι συζητήσεις, οι ζυμώσεις και οι διεργασίες στην Κεντροαριστερά καλά κρατούν.

Την Δευτέρα 30 Ιουνίου, στις 19:00 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέξανδρος», που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αμύνης 1 στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση των μελών, εθελοντών και φίλων της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Κίνησης για την Κεντρική Μακεδονία ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ που κατήλθε στις περιφερειακές εκλογές με επικεφαλής τον Μάρκο Μπόλαρη.

Οι συμμετέχοντες δεν θα συζητήσουν και αποφασίσουν μόνον για τον  αυτοδιοικητικό και οργανωτικό σχεδιασμό της Κίνησης, αλλά και για τον πολιτικό. Ναι, και για τον πολιτικό! Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση την οποίαν υπογράφει ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης. Κάτι μου λέει πως ο Μάρκος κάτι ετοιμάζει. Και γιατί όχι; Εδώ έχουν Κινήσεις ο Μόσιαλος και ο Τούντας με καμμιά δεκαριά φίλους τους και συμμετέχουν ισότιμα με το ΠΑΣΟΚ στην Ελιά.

Γιατί να μην φτιάξει και ο Μπόλαρης που τουλάχιστον πήρε 10% στην Κεντρική Μακεδονία; Αν μάλιστα σκέφτεται, όπως λένε οι πληροφορίες, να συμμαχήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έλεγα πως είναι και καλή ιδέα. Άλλο να διαπραγματεύεσαι τον εαυτό σου κι άλλο να είσαι εκπρόσωπος Κίνησης. Και μιας και ανέφερα τον ΣΥΡΙΖΑ να σας πω ότι ο Μάρκος Μπόλαρης παρότι δεν πήγε στην πρόσφατη σύσκεψη που κάλεσε ο Τσίπρας για συντονισμό όλων όσοι διαφωνούν με την πώληση της "μικρής ΔΕΗ" εν τούτοις στηρίζει την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ αφού, όπως λέει, είναι αντίθετος με την πώληση, ενώ για την κριτική που, όπως έγραψε το matrix24, του ασκείται από κάποιους "λαφαζανικούς" για το θέμα του χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής ο ανεξάρτητος βουλευτής διευκρινίζει ό,τι είναι αντίθετος με την εξόρυξη απλώς διαφώνησε με τον τρόπο και τις ακραίες μορφής αντίδρασης που υπήρξαν.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. athens2014 3:52 04/07/2014

    hahahahahahaha

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.