Neo

Όταν ο Αλέξης ...αυτοσαρκάζεται

Ο Neo σας ενημέρωσε εγκαίρως για τις παρουσίες του Αντρίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου, αλλά και του Σταύρου Θεοδωράκη, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Βαρουφάκη.

Στην ίδια εκδήλωση μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας, που τυγχάνει τακτικότατος συνομιλητής του αντισυμβατικού οικονομολόγου. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ενώ παρουσίαζε το βιβλίο, ο Τσίπρας δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ. Το βιβλίο των τριών οικονομολόγων λέγεται «Μια μετριοπαθής πρόταση για το ευρώ» και ο Τσίπρας σημείωσε σκωπτικά:

«Η “μετριοπαθής πρόταση” των Βαρουφάκη-Χόλαντ-Γκαλμπρέιθ, παρά το παραπλανητικό της τίτλο, είναι μια βαθιά ριζοσπαστική πρόταση για την έξοδο της ευρωζώνης από τη κρίση», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και, «καρφώνοντας» το κείμενο κριτικής των «53» βουλευτών και στελεχών, συνέχισε: «και δεν το λέω αυτό από …φόβο, μην κυκλοφορήσει κανένα κείμενο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο θα κατηγορούμαι ότι ενστερνίζομαι μετριοπαθείς προτάσεις»! Όσοι κατάλαβαν έσκασαν στα γέλια, ενώ το ίδιο έκανε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ότι ενστερνίζεται μετριοπαθείς προτάσεις»!!!

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Νίκη Κ 13:51 19/06/2014

    Ευτυχώς που υπάρχει κι ο Αλέξης με το ήθος, το χιούμορ και την πολιτική του διορατικότητα!
    Κι ας προσπαθούν μερικοί να τον ¨αδειάζουν» συνεχώς καπηλευτούν αυτά που εκείνος χτίζει και ο κόσμος ψηφίζει.

  2. diana 8:11 19/06/2014

    κρύο

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.