ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υπέρ της δημιουργίας προπονητικού κέντρου

Πύρρος Δήμας: Μπράβο στους ποδοσφαιριστές που δε ζητάνε πριμ

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, που αντί για πριμ ζήτησαν τη δημιουργία προπονητικού κέντρου, έδωσε ο Ολυμπιονίκης και βουλευτής Πύρρος Δήμας μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.

O Πύρρος Δήμας υπενθύμισε ότι προς τιμήν τους οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής δεν ζητάνε πριμ για τυχόν διάκρισή τους στο Μουντιάλ αλλά ζητάνε από την Πολιτεία ένα μόνιμο κέντρο προετοιμασίας για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Και με αυτήν την ευκαιρία, εν όψει του ιστορικού αγώνα με την Κόστα Ρίκα, ο Πύρρος Δήμας προειδοποίησε ότι με το επαπειλούμενο κλείσιμο του Αγίου Κοσμά, «ο ελληνικός αθλητισμός θα βρεθεί στο δρόμο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα στο facebook:

«Oι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας, προς τιμή τους, δεν ζητάνε πριμ για τυχόν διάκρισή τους στο Παγκόσμιο, αλλά ζητάνε από την Πολιτεία να δημιουργηθεί ένα μόνιμο κέντρο προετοιμασίας για την Εθνική ομάδα. Μπράβο τους! Δεσμεύτηκε και ο Πρωθυπουργός! Είναι όμως ένα αίτημα που δεν αφορά μονάχα στο ποδόσφαιρο και κυρίως δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα. Σε λιγότερο από τρεις μήνες το αθλητικό κέντρο Αγίου Κοσμά, προπονητήριο για πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου, ΚΛΕΙΝΕΙ και ο ελληνικός αθλητισμός θα βρεθεί στο δρόμο. Από την επόμενη μέρα του αγώνα μου, το 2004, όπου βρεθώ κι όπου σταθώ φωνάζω για το πρόβλημα χώρων άθλησης, για τα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι κλειδωμένα και ρημάζουν. Εύχομαι οι ποδοσφαιριστές να φωνάζουν δυνατότερα και να φωνάζουν μαζί μας. Καλή επιτυχία απόψε!»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.