Neo

«Πόρτα» από Σαχινίδη σε Σαμαρά – Βενιζέλο

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για πιθανή υπουργοποίηση του Φίλιππου Σαχινίδη, εγώ το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι ο εκ Λαρίσης ορμώμενος πολιτικός προτιμά να πίνει …τσίπουρα παρά να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση από την οποία διοχετεύονται δίκην παραπολιτικού σχολίου, ότι αυτός μαζί με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Γιώργο Παπανδρέου «κατέστρεψαν τη χώρα».

Ο Σαχινίδης είχε αρνηθεί να μπει στην κυβέρνηση και το 2012 και στον ανασχηματισμό που έγινε πέρυσι, παρ’ ότι το όνομά του ακουγόταν κατά κόρον.  

Όσο η άποψη των Σαμαρά – Βενιζέλου δεν αλλάζει για το ποιος είναι υπεύθυνος για την «καταστροφή της χώρας» ο Σαχινίδης δεν πρόκειται, όπως λέει, να γίνει ποτέ μέλος του υπουργικού συμβουλίου.

7 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. kaiti 20:51 09/06/2014

    mpravo sto sahinidi.

  2. Μ.Π. 20:40 09/06/2014

    Δεν είναι τυχαίο που είναι ο τελευταίος κοινοβουλευτικός υπουργός Οικονομικών που μάλιστα …επανεξελέγη!!!

  3. 0 Φιλιππος εχει να διαδραματισει σημαντικο ρολο και να υπηρετησει διαχρονικες πολιτικες αξιες απο το να προσφερει αλλοθι σε μια καταστροφικη Κυβερνηση των Σαμαρα-Βενιζελου .

  4. Η εκτίμησή μου προς τον Σαχινίδη αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο. Έχει καταλάβει ότι το ΠΑΣΟΚ πληρώνει ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Βενιζέλου. Ο Βενιζέλος ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ στον Σαμαρά και την ΝΔ αυτό ακριβώς που λέει ο Σαχινίδης, δηλαδή «ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» Η αποκάλυψη ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΧΩΝ για την καταστροφή της χώρας, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ και αφ’ ενός ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ και την ΝΔ και θα ήτανε Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, γιατί ο κόσμος θα μάθαινε ότι ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (στην οποία υπουργός ήτανε και ο Σαμαράς, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ) η οποία με την ΑΦΡΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ μας «προίκισε» με ΤΡΕΙΣ ΒΟΜΒΕΣ (1.Ελλείμματα Προϋπολογισμού, 2.Ελλείμματα Ισοζυγ. Τρεχουσών Συναλλαγών 3.Τεράστιο (129,7% του ΑΕΠ) Δημόσιο Χρέος) που μαζί με ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ των Greek statistics ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ και η κυβέρνηση Παπανδρέου ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ Δίλημμα να επιλέξει ανάμεσα ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Για αυτούς που έχουν αμφιβολίες για του λόγους που ΕΚΤΙΝΑΧΤΗΚΑΝ τα spreads παραθέτω το LINK με το σχετικό VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=awlvPFa8v0U

  5. takis 19:00 09/06/2014

    ‘Hταν και είναι Λεβέντης ο Σαχινίδης. Έτσι είναι τα παιδιά της επαρχίας που μεγάλωσαν μέσα στη φτώχεια και στην ορφάνια, έχουν αρχές και τιμούν τον ιδρώτα του απλού πολίτη, παλεύουν για ιδέες καιΔημοκρατία .

  6. ΚΤ 18:36 09/06/2014

    Πάντα η πορεία του έδειχνε ένα σεμνό, ηθικό και υπεύθυνο πρόσωπο που επιβεβαιώνεται με την πρώτη ευκαιρία!

  7. Θ.Τ. 16:42 09/06/2014

    Ετσι μπράβο Σαχινίδαρε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.